Innsbruckweg 150 , 3047 AH, Rotterdam

  prijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Algemeen Op een afgesloten terrein twee tegenover elkaar gelegen gerenoveerde bedrijfscomplexen met kantoorruimte, bedrijfsruimte en buitenterrein. Het object is oorspronkelijk ontwikkeld in 1989 en in de loop der tijd gebruikt als multi-tenant gebouw met...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 4354 m²

  Downloads

  Algemeen
  Op een afgesloten terrein twee tegenover elkaar gelegen gerenoveerde bedrijfscomplexen met kantoorruimte, bedrijfsruimte en buitenterrein. Het object is oorspronkelijk ontwikkeld in 1989 en in de loop der tijd gebruikt als multi-tenant gebouw met verschillende gebruikers.

  Het object wordt nu volledig gerenoveerd door de huidige eigenaar en zal hiermee aan alle moderne eisen voldoen. De Innsbruckweg 150-172 wordt hiermee een uniek object aan de noord kant van Rotterdam en is centraal gelegen op bedrijventerrein Noordwest. Het is mogelijk om de gebouwen gezamenlijk of separaat te huren. Vanwege de uitstekende locatie in de nabijheid van het centrum van Rotterdam en uitvalswegen in combinatie met de kwaliteit van het gebouw is dit terrein bij uitstek geschikt voor last-mile distributie.

  Locatie
  Bedrijvenpark Noordwest ligt tegenover Rotterdam-Airport. Het bedrijvenpark wordt aan twee zijden ontsloten. Aan de noordzijde door een directe aansluiting op de A13, de rijksweg van Rotterdam naar Den Haag. Aan de zuidzijde is er via bedrijvenpark Spaanse Polder een uitstekende verbinding met rijksweg A20. De toekomstige ontsluiting op de nieuwe A13/A16 maakt het af. Door middel van busverbindingen is het terrein ook met openbaar vervoer bereikbaar. Naar verwachting zal de nieuwe rijksweg in 2024 in gebruik worden genomen.

  Rotterdam is gelegen in de regio Groot-Rijnmond die verder bestaat uit gemeenten Lansingerland, Albrandswaard, Ridderkerk, Barendrecht en enkele kleinere gemeenten. Samen met grotere Nederlandse steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht vormt Rotterdam de Randstad, het economische centrum van Nederland.

  Bereikbaarheid
  De bereikbaarheid met de auto vanaf Rotterdam Noordwest is met uitstek zeer gunstig te noemen, met directe toegang tot de snelwegen A20 en A13. Dit biedt snelle toegang tot belangrijke steden: Den Haag ligt op slechts ongeveer 15 minuten rijden, terwijl Delft-Utrecht en Amsterdam respectievelijk binnen 20 en 50 minuten bereikbaar zijn.

  De korte afstand tot het centrum van Rotterdam maakt deze locatie bijzonder geschikt voor last-mile distributie. Met slechts 10 minuten rijden per auto of fiets bereikt u het hart van de stad. Dit strategische voordeel maakt een snelle en efficiënte service mogelijk voor de meer dan 664.000 inwoners van de stad. Om een goede indruk te krijgen van hoe goed deze locatie is, tonen wij de hoeveelheid consumenten die te bereiken zijn binnen bepaalde hoeveelheden minuten rijden.

  5-minuten auto (of fiets)-rit 43.772 consumenten.
  10-minuten auto (of fiets)-rit 186.141 consumenten.
  15-minuten auto rit 586.578 consumenten.
  20-minuten auto rit 1.127.174 consumenten.

  Deze unieke locatie in de regio Rotterdam biedt niet alleen toegang tot stedelijke centra, maar ook tot cruciale logistieke knooppunten. Met gemakkelijke verbindingen met het uitgebreide snelwegennetwerk is Rotterdam Noordwest een ideale locatie voor bedrijven die streven naar optimale bereikbaarheid en efficiënte distributie in de regio. Rotterdam heeft een eigen vliegveld, Rotterdam The Hague Airport, dat op nog geen drie kilometer afstand van het object ligt.

  Indeling
  Gebouw A
  Ca. 1.765 m² bedrijfsruimte
  Ca. 557 m² kantoorruimte
  19 parkeerplaatsen

  Gebouw B
  Ca. 1.475 m² bedrijfsruimte
  Ca. 557 m² kantoorruimte
  14 parkeerplaatsen

  In totaal zijn er 33 eigen parkeerplaatsen rondom het complex. Er worden minimaal 10 oplaadpunten gerealiseerd voor het
  laden van elektrische voertuigen.

  De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheids Norm NEN 2580.

  Voorzieningen
  Algemeen
  - Noodverlichting;
  - Brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

  Bedrijfsruimte gebouw A
  - Vloerbelasting betreft maximaal ca. 2.000 kg/m²;
  - 4 nieuwe elektrisch bediende overheaddeuren van ca. 300 cm x 400 cm met drie vensters, afdichtingen en geïntegreerde mechanische optilbeveiliging;
  - 4 nieuwe elektrisch aangedreven overheaddeuren van ca. 200 cm x 300 cm met drie vensters, afdichtingen en geïntegreerde mechanische optilbeveiliging;
  - Stroomaansluiting van 3x80 A. Een verhoging naar 3x200 A met een leveringscapaciteit van 95 kW is aangevraagd
  (beschikbaarheid van het verhoogde vermogen is afhankelijk van beschikbaarheid en kan niet worden gegarandeerd);
  - LED-verlichthing (200 Lux).

  Bedrijfsruimte gebouw B
  - Vloerbelasting betreft maximaal ca. 2.000 kg/m²;
  - 3 nieuwe elektrisch bediende overheaddeuren van ca. 300 cm x 400 cm met drie vensters, afdichtingen en geïntegreerde mechanische optilbeveiliging;
  - 4 nieuwe elektrisch aangedreven overheaddeuren van ca. 200 cm x 300 cm met drie vensters, afdichtingen geïntegreerde mechanische optilbeveiliging;
  - Stroomaansluiting 3x160 A met een gecontracteerd vermogen van 51 kW. Een verhoging naar 95 kW is aangevraagd (beschikbaarheid van het verhoogde vermogen is afhankelijk van beschikbaarheid en kan niet worden gegarandeerd);
  - LED-verlichthing (200 Lux).

  Kantoorruimte
  - Centrale entree;
  - Kantoorruimte en vergaderruimte voorzien van tapijt van hoge kwaliteit in combinatie met PVC met houtlook;
  - Nieuwe pantry in hoogwaardige kwaliteit;
  - Nieuwe sanitaire voorzieningen;
  - Nieuw schilderwerk;
  - Nieuw akoestisch plafond;
  - LED-verlichting 500 Lux in kantoorruimte en 200 Lux in de gangen;
  - Mechanische ventilatie met warmteterugwinning;
  - Kantoorkoeling en -verwarming (VRF-systeem).

  Buitenterrein
  - 2 (één voor elk gebouw) overdekte fietsenstalling inclusief stopcontacten voor het opladen van E-bikes;
  - Gezamenlijke binnenplaats afgesloten met een nieuw hekwerk en elektrisch bedienbare poort.

  Werkzaamheden
  Verhuurder zal volgens planning uiterlijk juni 2024 starten met een grondige renovatie. De werkzaamheden worden naar verwachting januari 2025 afgerond. Met de renovatie worden de bestaande gebouwen/units getransformeerd in twee moderne bedrijfsunits gericht op duurzame last-mile distributie. Werkzaamheden zijn o.a.:
  - Vervangen en isoleren van de gevels;
  - Aanbrengen laaddeuren op maaiveld;
  - Herinrichten buitenterrein;
  - Aanbrengen laadpalen voor elektrische auto’s/busjes;
  - Opknappen kantoren;
  - Aanbrengen LED-verlichting;
  - Verbeteren/vervangen van de gebouw installaties;
  - Verbeteren energie en duurzaamheid prestaties.

  Huurprijs
  Op aanvraag.

  Huurprijsaanpassing
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Huurtermijn
  Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

  Omzetbelasting
  Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

  Bijkomende kosten
  Nader overeen te komen.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

  Betalingswijze
  De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

  Datum van oplevering
  Medio januari 2025.

  Energielabel
  Er wordt gestreefd naar een BREEAM Renovatie 'Excellent' certificaat.

  Bestemming
  Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Noordwest' van de Gemeente Rotterdam d.d. 6 april 2013 en is bestemd voor 'Bedrijventerrein'.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

  Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1989
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Innsbruckweg 150
  Plaats Rotterdam
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 33

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 3240 m²
  Oppervlakte in units vanaf 1475 m²
  Kantoor oppervlakte 1114 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Innsbruckweg 150, 3047 AH, Rotterdam

  Locatie

  Innsbruckweg 150, 3047 AH, Rotterdam

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.