Alexander Flemingstraat 2 , 3261 MA, Oud-beijerland

 • A+
€ 125 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Algemeen Nette kantoorruimte gelegen in een kantoorgebouw op het bedrijventerrein 'De Bosschen' in Oud-Beijerland. Het kantoorgebouw heeft een energielabel A+ en is voorzien van een volledig ingerichte kantine met aangrenzend dakterras. Oud-Beijerland heeft een...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 2764 m²

Downloads

Algemeen
Nette kantoorruimte gelegen in een kantoorgebouw op het bedrijventerrein 'De Bosschen' in Oud-Beijerland. Het kantoorgebouw heeft een energielabel A+ en is voorzien van een volledig ingerichte kantine met aangrenzend dakterras. Oud-Beijerland heeft een regionale centrumfunctie binnen de Hoeksche Waard op het gebied van wonen, werken, sporten en onderwijs. Op zakelijk gebied onderscheid Oud-Beijerland zich onder andere door de aanwezigheid van haar "twee bedrijventerreinen" De Bosschen en Hoogwerf.

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen op bedrijventerrein 'De Bosschen' en is binnen enkele minuten te bereiken vanaf rijksweg A29 (Rotterdam-Zierikzee) en biedt uitstekende aansluiting op onder andere rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Dordrecht-Rotterdam-Breda). Middels de Rijksweg A4, welke de ring van Rotterdam direct in verbinding brengt met de regio Haaglanden, is ook Den Haag binnen het uur bereikbaar.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Oud-Beijerland, sectie A, nummer 1364, groot 12.205 m² (gedeeltelijk).

Indeling
Voor de verhuur is momenteel beschikbaar:

Ca. 1.096 m² BVO gelegen op de begane grond;
Ca. 800 m² BVO gelegen op de eerste verdieping;
Ca. 868 m² BVO gelegen op de tweede verdieping.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheids Norm NEN 2580.

Parkeren
Tevens zijn er 75 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Gemeenschappelijke entree op de begane grond;
- Afgewerkte wanden en vloeren;
- Systeemplafonds met lichtarmaturen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Koelen middels airconditioning units;
- Zonnewering aan de zuidwest zijde;
- Volledig ingerichte bedrijfskantine*;
- Divers kantoormeubilair*;
- Diverse planten*;
- Meerdere toiletgroepen per verdieping.

Voorzieningen gearceerd met een sterretje (*) worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld. Huurder mag gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat niet in voor de werking van deze voorzieningen. Eventuele toekomstige vervanging, keuringen en onderhoud zijn in dat geval volledig voor rekening van huurder. Deze voorzieningen dienen bij beëindiging van de huurovereenkomst wel in het gehuurde achter te blijven.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 125,00 per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen:
€ 350,00 per plaats per jaar, exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Een nader te bepalen voorschot per m² per jaar, exclusief BTW voor de nader overeen te komen leveringen en diensten.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kalendermaand.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Energielabel
Het object heeft een energieklasse A+ en is geldig tot 11 januari 2034.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Bestemming
Bij de gemeente Oud-Beijerland valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: ‘Werken‘, vastgesteld bij Raadsbesluit van 5 augustus 2012.

Op grond van artikel 4.1 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: ‘Bedrijventerrein -1‘ met als nadere functie-aanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 4.2‘. De voor ‘Bedrijventerrein -1‘ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. bedrijfsactiviteiten in categorie 1 en 2 zoals genoemd in de staat van bedrijfsactiviteiten;
b. productie gebonden detailhandel als nevenactiviteit, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen, waarbij maximaal 10% van het b.v.o. als zodanig mag worden gebruikt;
c. niet zelfstandige kantoren van het ter plaatse gevestigde bedrijf tot maximaal 50% van het totale b.v.o. en tot een maximum van 3.000 m²;

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 125 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1993
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Alexander Flemingstraat 2
Plaats Oud-beijerland
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging

  Kantoor

  Oppervlakte 2764 m²
  Oppervlakte in units vanaf 800 m²

  Energie

  Energielabel A+
  Energielabel einddatum 2034-01-11

  Bedrijfstakken in

   Ontdek de kantoorruimte

   Alexander Flemingstraat 2, 3261 MA, Oud-beijerland
   Alexander Flemingstraat 2, 3261 MA, Oud-beijerland
   Alexander Flemingstraat 2, 3261 MA, Oud-beijerland

   Locatie

   Alexander Flemingstraat 2, 3261 MA, Oud-beijerland

   Schaduwwijzer

   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

   Meer informatie