Wij zijn op zoek naar een locatie voor de Play Padel Club

Wij zijn op zoek naar een locatie voor de Play Padel Club

Geschreven door Ted Rommelse op 5 november 2020

Beste relatie,

Voor een van de snelst groeiende sporten in ons land en voor de meest actieve aanbieder in die sport zijn wij op zoek naar een locatie voor de Play Padel Club.

Padel?

Padel is een snelle racketsport met veel dynamische elementen uit squash en tennis. Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally’s. Mede door de toegankelijkheid van de sport is de interesse groot en neemt de vraag naar nieuwe banen toe. Het speelveld is te vergelijken met een tennisbaan, maar dan kleiner, 10 meter breed en 20 meter lang met een omheining van glas en hekwerk. Bekijk onze video over Padel.

Voor wie?

Padel is een tactisch spel voor jong en oud. Je speelt het spel twee tegen twee op speciale padelbanen. De spelregels lijken erg op die van tennis. De bal moet over het net op de speelhelft van de tegenstander geslagen worden, zonder dat de bal éérst het glas of hekwerk raakt. Het scoreverloop is gelijk aan dat bij tennis, opslaan gebeurt verplicht onderhands.

Waar?

De Play Padel Club biedt iedereen de mogelijkheid een baan te boeken, 7 dagen in de week geopend, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Rackets kunnen gehuurd worden op locatie. Er is altijd een host aanwezig om de regels van padel even uit te leggen. Wil je een les volgen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk op de meest unieke urban locaties.

Play Padel Club wil de komende periode groeien tot +50 locaties en in Rotterdam zoekt men náást klassieke en overdekte locaties ook bijzondere plekken waar een cluster van Urban Padel banen kan worden gerealiseerd. Samen met ons netwerk denken we out of the box. Bekend met een locatie op een dak, in een kelder, onder een spoor, vertel het ons! Een goed voorbeeld is de locatie van Play Padel Club bij station Sloterdijk in Amsterdam, waar ze ónder spoor 10/11 gevestigd zijn.

Voor de Play Padel Club zijn wij op zoek naar meerdere locaties met gebouwen / terreinen die dienen te voldoen aan de navolgende criteria:

Metrage
Ca. 700-1500 m² (V.V.O) per locatie.

Locaties
Rotterdam, binnen én buiten de ruit.

Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid met de auto en / of voldoende mogelijkheden voor OV.

Parkeren
Genoeg parkeermogelijkheden voor auto’s en fietsen rondom het gebouw.

Beschikbaar
Snel, eind 2020 of eerste kwartaal 2021.

Indoor locaties
- Bestaande sporthal, evenementenhal, bedrijfsgebouw waar functie sport, spel en / of leisure mogelijk is.
- Samenwerking met andere sportaanbieders behoort tot de mogelijkheden.
- Dichtbij woon-/werk omgeving.

Outdoor locaties
- Bij voorkeur gelegen op zichtbare en unieke locaties in Central Business District, M4H, Katendrecht, Zoho enzovoorts.
- Hippe / industriële urban uitstraling.

Overige specificaties
- Minimale hoogte 6,5 meter.
- Optie voor (ondersteunende) horeca is een pre.
- Branding mogelijkheid aan de buitenzijde.

Ooms en Dynamis
Ooms weet wat er leeft! We zijn partner in Dynamis, een samenwerkingsverband van 13 zelfstandige regionale makelaars met 50 vestigingen en ruim 550 medewerkers, verspreid door heel Nederland. Samen met onze partners gaan wij op zoek naar locaties voor de Play Padel Club om Nederland te veroveren. Sla jij een balletje met ons mee?

Graag ontvangen wij de objectinformatie van geschikte objecten uit uw portefeuille uiterlijk op 6 november 2020 via kantoren@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie