Ware run op bouwgrond

Waar het in het particuliere vastgoed voor de wind gaat, heeft het commerciële vastgoed ook niets te klagen. Veel bedrijven zijn aan het oriënteren om te verhuizen en de vraag naar bedrijfspanden is dus groot. Mede daardoor zien we binnen Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting een run op bouwgrond.

De vraag naar bedrijfspanden overstijgt het aanbod al een tijdje. Dat de vraag naar bedrijfsruimte zo groot is, kan meerdere redenen als oorzaak hebben. Bijvoorbeeld dat bedrijven uit hun jasje zijn gegroeid en een groter onderkomen willen. Bedrijven willen zich vestigen op een nieuwe locatie die strategisch gezien meer voordelen heeft of ze anticiperen alvast op de strengere eisen waaraan voldaan moet worden in de toekomst. Ook de stap van huren naar kopen kan voor bedrijven een reden zijn om naar een ander pand te verkassen. Een eigen pand is immers een goede belegging.

Met name de middelgrote en grote bedrijfspanden worden in de bestaande bouw onvoldoende aangeboden om aan de actuele vraag te kunnen voldoen. Het is een van de redenen waarom er een run op bouwgrond is. Echter wordt het aanbod aan bouwgrond steeds kleiner, maar er zijn altijd mogelijkheden en onze vastgoedadviseurs helpen u graag een locatie te vinden.

De Dordtse Kil 3 beschikt over meerdere kavels van verschillende formaten die nog niet verkocht zijn. Het gaat om kavels bouwrijpe grond vanaf ca. 1.479 m2 tot 20.549 m2 oppervlakte en biedt dus mogelijkheid voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. De toegestane milieucategorie varieert van categorie 1 tot en met 4.2, afhankelijk van de locatie van het betreffende kavel. Dordtse Kil 3 is een strategisch gelegen bedrijventerrein op de as van Rotterdam-Antwerpen. Het behoort tot de meest aantrekkelijke bedrijventerreinen voor middelgrote en grote bedrijven in de Drechtsteden en de ‘Greater Rotterdam Area’. De unieke combinatie van fysieke en economische locatie, hoogwaardige uitstraling en uitstekend voorzieningenniveau zorgen voor een ideale vestigings- en uitvalsbasis voor werkgever en werknemer. De totale meerwaarde van het bedrijventerrein garandeert een gezonde investering voor de toekomst.
De bestemming van de uit te geven percelen betreft ‘bedrijventerrein' (met uitzondering van kavelnummer 31, welke de bestemming ‘gemengde doeleinden’ heeft). Lees hier meer over de kavels op Dordtse Kil 3 en bekijk de afbeeldingen.

De run op bouwgrond is ook hier duidelijk aanwezig: momenteel zijn alle kavels onder optie. Echter is, mede door het tekort aan bouwgrond in de regio, de selectieprocedure streng, waardoor de kans bestaat dat er toch nog kavels vrijgekomen. Houdt daarom onze website goed in de gaten en download de brochure met daarin op pagina 10 een overzicht van de beschikbaarheid.

Heeft u interesse in bouwgrond?

Mocht u belangstelling hebben in bouwgrond op het industriegebied Dordtse Kil 3 of omgeving, dan kunt u dat kenbaar maken door contact op te nemen met vastgoedadviseur Liesbeth Baris via onderstaande contactgegevens. Indien er op het moment van contact geen kavels beschikbaar zijn, kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Ook kijken we graag voor u naar andere opties om de geschikte grond voor uw plannen te vinden.



Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en van het aanbod van bouwgrond en/of bestaande objecten binnen het commerciële vastgoed? Volg ons dan via LinkedIn en houdt het aanbod op onze website in de gaten.

Ware run op bouwgrond
Liesbeth Baris
Neem contact op met Liesbeth

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht