Voor eindeloze zomeravonden: 5x de meest stijlvolle buitenverlichting

Geschreven door Leonie de Wit op 28 april 2023

De zomer laat nog even op zich wachten, maar binnenkort begint het ultieme genieten weer. Van sommige warme en gezellige zomerdagen zou je wensen dat ze nooit eindigen. Met stijlvolle buitenverlichting zorg je ervoor dat de zon nooit ondergaat in jouw fijne tuin. Met deze vijf buitenlampen krijgt iedere tuin een chique look.

Hippe hanglamp
Deze hanglamp genaamd Bolleke van Fatboy kun je overal kwijt. Door het handige koord hang je ‘m zo onder de parasol. Bolleke is duurzaam, dimbaar, heeft zo’n 8 branduren, laadt snel op en is nog leuk ook. Hij is er met verschillende kleuren ophangkabel, dus voor ieder wat wils. De lamp kan goed alleen, maar staat ook leuk als je er meerdere bij elkaar hangt.

Sfeervolle lichtslinger
Met een lichtslinger maak je elke tuin instant gezellig en sfeervol. Niet voor niets is het een all time favourite. Hang ze buiten op en de vakantiesfeer aan huis is direct gezet. Deze variant heeft ledlampen en is daarmee nog beter voor het milieu ook. Ook leuk wanneer je een diner in je tuin organiseert.

Good old wandlamp
Klassiek, maar tegelijkertijd ook modern door de strakke vorm. Een wandlamp is onmisbaar in elke tuin. Zwart is bovendien een tijdloze kleur die in iedere tuin goed staat. Overdag schuilt de lamp onopvallend tegen de muur, maar als de zon onder gaat is het zijn tijd om te shinen. Je woning staat ook gelijk mooi in de spotlight.

Draagbare tafellamp
Hoe handig is een draagbare tafellamp? In de winter mooi voor binnen, ’s zomers neem je ‘m zo mee naar buiten. Met een vrolijk exemplaar breng je meteen sfeer in de tuin. Vaak hebben de lampen een handige haak waarmee je ‘m met een koord makkelijk kunt ophangen: ideaal voor in een boom of in je parasol.

Warme vloerlamp
Een vloerlamp is praktisch en mooi. Kies voor een hoge en moderne versie van de vroegere gloeilamp. De lamp brandt op bio-ethanol en je stelt de hoogte van het vuur zelf bij door te draaien aan de grote ring. Dit is niet alleen heel mooi, maar ’s avonds ook een waar spektakel om te zien. En vooral heel sfeervol. Is het al zomer?

Advies nodig?
Wil jij je woning verkopen en je huis optimaal voorbereiden? We helpen je er graag bij. Vraag een gratis waardebepaling aan met een van onze makelaars. Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop.


Bron: vtwonen.nl

Voor eindeloze zomeravonden: 5x de meest stijlvolle buitenverlichting
Leonie de Wit
Neem contact op met Leonie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht