Vier redenen waarom je in de Pieter de Hoochstraat 32 in Ridderkerk wil wonen

Geschreven door Leonie de Wit op 26 juli 2022

Te koop! Een leuk 3-kamer appartement op de begane grond met een tuin aan de voorzijde, gelegen op het zuiden, en een balkon aan de achterzijde van de woning. Waarom je hier wil wonen? Om deze vier redenen.

1. Ridderkerk is leuk! Het is er redelijk dorps, maar wel van alle gemakken voorzien. Je vindt er diverse horeca, supermarkten, scholen, groenvoorzieningen en het winkelcentrum de Ridderhof. Het openbaar vervoer (inclusief waterbus) brengt je waar je maar gaan wil, zoals onder andere het centrum van Rotterdam. Ook andere steden zijn gemakkelijk te bereiken door de vele uitvalswegen. Heerlijk centraal dus.

2. De locatie van de woning is ideaal. De tuin is gunstig gelegen op het zuiden. Wakker worden onder het genot van een fijne kop koffie in de zon of met een wijntje de dag doornemen op een warme zomeravond, het is allemaal mogelijk. Als je zin hebt om de gezelligheid op te zoeken, dan vind je het pittoreske centrum van Ridderkerk op loopafstand. Hier vind je diverse supermarkten, hippe kledingwinkels en drogisterijen. Op de weekmarkt in het centrum kun je vele leuke activiteiten doen. Met het openbaar vervoer om de hoek of de auto ben je binnen 20 minuten in Rotterdam.

3: De woning is per direct te betrekken. Dat betekent dat je er deze zomer al zou kunnen wonen. Je kunt gelijk beginnen met het inrichten en daar helpen we je ook graag bij. Weet jij wat de zomerkleuren van 2022 zijn? We hebben het voor je uitgezocht: Dit zijn de zomerkleuren van 2022 voor jouw interieur.

4: Ben je een starter? Goed nieuws, in Ridderkerk kun je een woning kopen met de starterslening. Benieuwd of je hiervoor in aanmerking komt? De voorwaarden vind je hier. Uiteraard kunnen onze financiële adviseurs jou helpen met de aanvraag en ook kijken we gelijk even wat jij maximaal kunt lenen.

Ben je enthousiast geworden? Dat snappen wij. Vraag direct een bezichtiging aan via Ooms Makelaars Dordrecht via 078 614 4333 of dordrecht@ooms.com

Heb je vragen over jouw hypotheek? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Ooms financieel adviseurs is gespecialiseerd in startershypotheken. We denken mee in mogelijkheden en bedenken verantwoorde constructies. Daarbij kijken we niet alleen naar jouw maximale hypotheek, maar ook naar de meest gunstige voorwaarden.

Vier redenen waarom je in de Pieter de Hoochstraat 32 in Ridderkerk wil wonen
Renee den Breejen
Neem contact op met Renee

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht