Verkocht: ca. 45 m² BVO commerciële ruimte Laan op Zuid 1453 in Rotterdam, sluitstuk van het Remisehof fase I.

Geschreven door Ted Rommelse op 13 augustus 2020

Het Remisehof is gerealiseerd door VOF Remisehof, een samenwerkingsverband van Stevast Baas & Groen BV & Dura Vermeer Bouw Zuid West B.V. In 2016 won de ontwikkelcombinatie samen met Syntrus Achmea Real Estate & Finance de tender voor ontwikkeling van dit unieke schakelpunt tussen twee werelden, ‘De kop van Zuid’ en de ‘Afrikaanderwijk’.

In nauwe samenwerking met Stadsontwikkeling Rotterdam, architectenbureau Powerhouse en landschapsarchitect Delva is een onderscheidend en comfortabel nieuwbouwproject aan de Laan op Zuid ontworpen.

In beide carrévormige stedelijke bouwblokken zijn bovendien, naast afgesloten parkeervoorziening, grote gemeenschappelijke binnentuinen gerealiseerd.

Vlak voor de bouwvak vakantie is het laatste blok van fase I van het Remisehof aan de Laan op Zuid te Rotterdam opgeleverd. In totaal zijn in deze fase van het Remisehof 172 woningen gerealiseerd. 137 huurwoningen in het middensegement worden toegevoegd aan de portefeuille van het Achmea Dutch Residential Fund.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op voor verkoper. We wensen koper veel succes met de ruimte.

Verkocht: ca. 45 m² BVO commerciële ruimte Laan op Zuid 1453 in Rotterdam, sluitstuk van het Remisehof fase I.
Ted Rommelse
Neem contact op met Ted