Van As Autoschade Dordrecht B.V. breidt uit in Dordrecht!

Van As Autoschade Dordrecht B.V. breidt uit in Dordrecht!

Geschreven door Dennis Dekker op 14 december 2022

Van As Autoschade Dordrecht B.V. gaat uitbreiden en koopt een bedrijfsobject van ca. 508 m² bedrijfsruimte met ca. 182 m² kantoorruimte en 8 parkeerplaatsen aan de Pieter Zeemanweg 95 te Dordrecht.

Het pand is gesitueerd op het laatste uitbreidingsgedeelte van bedrijventerrein Dordtse Kil II in de oksel van de provinciale weg N3 en rijks snelweg A-16. Dordts Kil II maakt onderdeel uit van de Westelijke Dordtse Oever, de banenmotor van Dordrecht en de regio. Meer dan 750 bedrijven, verspreid over 700 hectare industrieterrein.

Over Van As Autoschade Dordrecht B.V.
Van As autoschade is een universeel autoschadeherstelbedrijf met meerdere vestigingen in de regio. Zij zijn in Dordrecht al jarenlang gevestigd aan de Pieter Zeemanweg 79-83 waar zij uit hun jasje gegroeid zijn. Toen de kans zich voordeed om het naastgelegen pand te kopen, hebben zij deze met beide handen aangegrepen!

Van As Autoschade neemt alle zorg uit handen. Vierentwintig uur per dag. Dát is wat Van As haar klanten biedt en wat zij onder klantgerichtheid verstaat. Vervangend vervoer – binnen een half uur!- en daarna snelle calculaties en schadetaxaties, een snel en professioneel advies, een strakke en haalbare planning en een efficiënte, overzichtelijke administratieve afhandeling. Van As Autoschade verzorgt de volledige schadeafhandeling voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze transactie op namens de verkoper, Rogier van Eden van Altrans Beheer B.V. Wij wensen kopers Andries de Vries en Martijn de Kreek van Van As Autoschade Dordrecht B.V. veel succes met de nieuwe locatie! Koper werd bijgestaan door Ab Snoek van Snoek Bedrijfshuisvesting B.V.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie