Van As Autoschade Dordrecht B.V. breidt uit in Dordrecht!

Geschreven door Dennis Dekker op 14 december 2022

Van As Autoschade Dordrecht B.V. gaat uitbreiden en koopt een bedrijfsobject van ca. 508 m² bedrijfsruimte met ca. 182 m² kantoorruimte en 8 parkeerplaatsen aan de Pieter Zeemanweg 95 te Dordrecht.

Het pand is gesitueerd op het laatste uitbreidingsgedeelte van bedrijventerrein Dordtse Kil II in de oksel van de provinciale weg N3 en rijks snelweg A-16. Dordts Kil II maakt onderdeel uit van de Westelijke Dordtse Oever, de banenmotor van Dordrecht en de regio. Meer dan 750 bedrijven, verspreid over 700 hectare industrieterrein.

Over Van As Autoschade Dordrecht B.V.
Van As autoschade is een universeel autoschadeherstelbedrijf met meerdere vestigingen in de regio. Zij zijn in Dordrecht al jarenlang gevestigd aan de Pieter Zeemanweg 79-83 waar zij uit hun jasje gegroeid zijn. Toen de kans zich voordeed om het naastgelegen pand te kopen, hebben zij deze met beide handen aangegrepen!

Van As Autoschade neemt alle zorg uit handen. Vierentwintig uur per dag. Dát is wat Van As haar klanten biedt en wat zij onder klantgerichtheid verstaat. Vervangend vervoer – binnen een half uur!- en daarna snelle calculaties en schadetaxaties, een snel en professioneel advies, een strakke en haalbare planning en een efficiënte, overzichtelijke administratieve afhandeling. Van As Autoschade verzorgt de volledige schadeafhandeling voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze transactie op namens de verkoper, Rogier van Eden van Altrans Beheer B.V. Wij wensen kopers Andries de Vries en Martijn de Kreek van Van As Autoschade Dordrecht B.V. veel succes met de nieuwe locatie! Koper werd bijgestaan door Ab Snoek van Snoek Bedrijfshuisvesting B.V.

Van As Autoschade Dordrecht B.V. breidt uit in Dordrecht!
Dennis Dekker
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie