Start verkoop van De Dreef in Numansdorp

Geschreven door Dagmar Hendriks op 19 januari 2022

Op 26 januari starten we met de verkoop van het nieuwbouwproject ‘De Dreef’. De Dreef is gelegen in ‘De Torensteelpolder’ te Numansdorp. De Torensteepolder is een ontwikkellocatie en er zijn al diverse bouwkavels verkocht en bebouwd en deelgebieden zoals De Meent 1 &2 en De Bloesem zijn reeds verkocht en deels gerealiseerd.

De Torensteepolder is al echt een begrip in de Hoeksche Waard. Het gebied ligt tegen Het Hollands Diep aan en het uitgestrekte polderlandschap biedt verschillende recreatiemogelijkheden. De locatie heeft een goede ligging met betrekking tot de dorpskern Numansdorp en is ook goed te bereiken voor de uitvalswegen, waaronder de A29 richting Breda en Rotterdam. Numansdorp is het zuidelijkste dorp in de Hoeksche Waard en heeft een zeer sfeervol centrum met daarin voorzieningen zoals scholen, een grote diversiteit aan winkels en sportclubs (waaronder de golfclub).

De Dreef
De Dreef wordt de nieuwe deellocatie en bestaat uit 14 beneden-boven woningen, 19 rij- en hoekwoningen, 30 twee-onder-een-kapwoningen, 3 vrijstaande woningen en 7 bouwkavels.

De 14 beneden-boven woningen zijn echt ideaal voor starters, alleenwonende of senioren die graag kleiner en gelijkvloers willen wonen, maar toch behoefte hebben aan een tuin. De ruime twee-onder-kapwoningen zijn heerlijk ruim, voorzien van een garage én naar eigen wens in te delen door meer- en minderwerk. De hoek- en tussenwoningen zijn gelegen op ruime percelen en ook deze woningen zijn naar eigen smaak in te delen. Zoek je toch meer ruimte? Dan zijn wellicht de drie vrijstaande woningen wat voor jou. Heb je altijd al gedroomd van het laten bouwen van een eigen droomwoning? Dat kan op een van de 7 bouwkavels.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de projectwebsite detorensteepolder.nl en we zien je graag 26 januari op de start verkoop. Schrijf je nu in als geïnteresseerde en ontvang informatie over deze start verkoop.


Start verkoop van De Dreef in Numansdorp
Dagmar Hendriks
Neem contact op met Dagmar

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Q&A huizenjacht met Rick en Mignon - Deel 1

Q&A huizenjacht met Rick en Mignon - Deel 1

Dit zijn Mignon en Rick. Dit jonge stel is woonachtig in Poortugaal, samen met hun 8-jarige dochter Puck en hond...
De Woonbeurs Rotterdam 2024 was een succesvol evenement!

De Woonbeurs Rotterdam 2024 was een succesvol evenement!

Afgelopen weekend was het weer tijd voor De Woonbeurs in het WTC-gebouw in Rotterdam. Dé beurs waar je alles vindt wat je nodig hebt om van jouw droomwoning werkelijkheid te...
Bekijk overzicht