Robey huurt de laatste unit op kavel 2 van Distripark Dordrecht

Geschreven door Dennis Dekker op 9 februari 2022

Robey verhuist in de loop van Q1 van 2022 met de opslagfaciliteit naar Distripark Dordrecht. Het verruilt haar huidige opslaglocatie in Waalwijk voor het nieuwe logistieke terrein. Het hoofdkantoor van Robey blijft gevestigd in Rotterdam. Het sportmerk is onder andere de kledingleverancier van Betaald Voetbal Organisaties: Sparta, Willem II, FC Groningen, Telstar, FC Den Bosch en FC Volendam.

In het door Borghese Logistics ontwikkelde complex, zal Robey de laatste unit gaan huren ter grootte van in totaal ca. 3.736 m2 logistieke bedrijfs- en kantoorruimte. Daarmee is het ruim 22.000 m2 grote complex, net na oplevering volledig verhuurd. Eerder hebben Fastenal en het Dordtse bedrijf ELCEE zich al in het complex gevestigd.

Over Robey

Robey is met zijn hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam. Vanuit Rotterdam werken ze met een team van 20 medewerkers aan het design, de ontwikkeling en de verkoop van sportkleding en accessoires, waarbij ze zich richten op zowel de B2B als de B2C markt. Het bedrijf is onderdeel van het merkenhuis Premium Inc B.V. Enkele bekende merken die onder het concern vallen zijn Cruyff, Off the Pitch, Meyba, Mercer, UP en l’Ascolana.

Vanuit Dordrecht zal de opslag en distributie vanuit Nederland worden verzorgd. De reden van de verhuizing is vanwege de groei van het merk. Dordrecht is daarbij een strategische locatie gebleken “Robey heeft zijn roots in Rotterdam, daarom zochten wij naar een logistieke oplossing dicht bij onze thuishaven. Het Distripark is voor ons de perfecte combinatie op het gebied van bereikbaarheid, ruimte en uitstraling. Met deze opslagfaciliteit kunnen wij verder bouwen aan ons merk en de bijbehorende ambities.”

Verhuurder AEW werd in deze transactie geadviseerd door door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate Partners.

Robey huurt de laatste unit op kavel 2 van Distripark Dordrecht
Dennis Dekker
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Oranje Transport B.V. huurt een nieuwgebouwd state-of-the-art logistiek bedrijfspand aan de Merwedeweg 10 te Zwijndrecht.

Oranje Transport B.V. huurt een nieuwgebouwd state-of-the-art logistiek bedrijfspand aan de Merwedeweg 10 te Zwijndrecht.

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens Agro Delta Op- en Overslag B.V. een nieuwgebouwd logistiek bedrijfspand aan de Merwedeweg 10 te Zwijndrecht verhuurd aan Oranje Transport...
Heylen Warehouses rondt tweede transactie met BTS Logistics af

Heylen Warehouses rondt tweede transactie met BTS Logistics af

Herentals, 6 mei 2024 - Heylen Warehouses, bekend om zijn kwalitatieve en flexibele magazijnruimtes, is verheugd de succesvolle afronding aan te kondigen van zijn tweede belangrijke transactie...
Bekijk overzicht