Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Geschreven door Ted Rommelse op 19 oktober 2023

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den IJssel.

PrimaNed is zowel binnen als buiten Nederland actief als adviesbureau gespecialiseerd in projectbeheersing. De organisatie blijft met de verhuizing binnen Capelle aan den IJssel, maar verhuist naar een moderner, nieuwer en eigentijdser gebouw. Mark Schenk: "aan de Fascinatio Boulevard sturen wij op groei van Primaned en op de ontwikkeling van de nieuwe onderneming PROCON professionals. We zullen op een prominente locatie werken aan de meest vooraanstaande projecten in Nederland en daarbuiten, voor gerenommeerde klanten zoals Prorail (NL), Carl Zeiss (DE), Proger (IT), en de European Spallation Source (ZWE). We hebben mede voor dit gebouw gekozen door de combinatie van shared services op begane grond en eerste verdieping, het hospitality concept en de klik die er was met de verhuurder toen we warm werden ontvangen in het gebouw.”

Kantoorgebouw Five Twenty Two is een belegging van ComfortZone Offices, particuliere vastgoedbelegger met een sterke focus op eigen beheer, ontzorgen van gebruikers en altijd streven naar optimale huurderstevredenheid. Bob Verkijk: "Wij hebben dit gebouw gekocht in februari ‘23 toen er nog ca. 55% leegstand was en hadden een heilig geloof in de verhuurbaarheid van een zichtbaar gebouw op de grens van Rotterdam en Capelle. Begin oktober konden we communiceren dat de derde verdieping is verhuurd aan Axis Communications en vandaag communiceren we weer een transactie, namelijk die van Primaned.

Verhuurder werd bij de transactie geadviseerd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met De Lobel & Partners - real estate experts.

PS, de laatste 1.017 m² op de tweede verdieping zijn nú nog beschikbaar, maar niet lang meer. Houd onze socials in de gaten of kom asap kijken.

Michel Verkijk en Bob Verkijk, Mark Schenk, Kenny Hoek en Paul Vogels, bedankt voor de prettige samenwerking.

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel
Ted Rommelse
Neem contact op met Ted

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie