Ooms Makelaars neemt Zomerhof Muys Makelaars & Taxateurs over

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 22 maart 2021

Rotterdam, 19 maart 2021 – Op 15 februari heeft Ooms Makelaars de woningmakelaarsactiviteiten van Zomerhof Muys Makelaars & Taxateurs in Rhoon overgenomen. De vestiging aan de Dorpsdijk 132 in Rhoon maakt voortaan deel uit van een groot regionaal netwerk van tien vestigingen.

Al ruim 90 jaar bouwt Ooms Makelaars op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties aan duurzame relaties met particuliere klanten, zakelijke opdrachtgevers en niet in het minst met haar medewerkers. Met vestigingen in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Lansingerland, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Barendrecht, Oud-Beijerland en nu dan ook in Rhoon (gemeente Albrandswaard) hebben wij een nog groter verzorgingsgebied in Zuid-Holland. Het is de ambitie van Ooms Makelaars om het kantorennetwerk verder te verdichten en om daar te zijn waar haar relaties wonen en werken.

Zomerhof Muys

De oorsprong van Zomerhof Muys gaat terug naar 1926. Het familiebedrijf – dat van oorsprong aannemings- en bouwbedrijf is – was op dat moment gevestigd aan de Zomerhofstraat in Rotterdam. Door de brede belangstelling van de toenmalige eigenaar voor de onroerend goed wereld is het onroerend goed-beheer professioneel aangepakt en uitgebreid. De vastgoedmanagementactiviteiten zijn eind jaren ’90 verkocht. In de loop der jaren is het bedrijf verder ontwikkeld en gespecialiseerd in de makelaardij van woningen en van bedrijfsonroerend goed.

Samen naar een nieuw begin

Onder de nieuwe naam ‘Ooms Zomerhof Muys’ Makelaars zullen alle medewerkers verbonden blijven aan het kantoor en het vertrouwde aanspreekpunt blijven. De dagelijkse leiding zal gevoerd gaan worden door Roy Ehbel, groepsdirecteur Ooms Makelaars Wonen. De bedrijfsmakelaarsactiviteiten van Zomerhof Muys zullen door voormalig eigenaar en NVM makelaar Peter Faasen onder de vlag van Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars vanuit Rotterdam worden voortgezet.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Samantha Beijer kennen, Manager Wonen Dordrecht en Register Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Samantha Beijer kennen, Manager Wonen Dordrecht en Register Makelaar bij Ooms Makelaars

Even voorstellen...  In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie...
Een rentevaste periode, wat betekent dat nu precies?

Een rentevaste periode, wat betekent dat nu precies?

Bij het afsluiten van een hypotheek komen allerlei onderwerpen aan bod die de maandlasten van je hypotheek bepalen. Termen die je wellicht niet meteen iets zeggen. Heb je bijvoorbeeld...
Bekijk overzicht