Ooms Makelaars neemt makelaarskantoor van Veldhoen en Romeijn te Oud-Beijerland over

Ooms Makelaars neemt makelaarskantoor van Veldhoen en Romeijn te Oud-Beijerland over

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 20 september 2019

Per 15 november neemt Ooms Makelaars het makelaarskantoor van Veldhoen en Romeijn over. De vestiging maakt voortaan deel uit van een groot regionaal netwerk van negen vestigingen.

Al ruim 90 jaar bouwt Ooms Makelaars op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties aan duurzame relaties met particuliere klanten, zakelijke opdrachtgevers en niet in het minst met haar medewerkers. Met vestigingen in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Lansingerland, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Barendrecht, en nu dan ook in Oud-Beijerland hebben wij een nog groter verzorgingsgebied in Zuid-Holland. Het is de ambitie van Ooms Makelaars om het kantorennetwerk verder te verdichten en om daar te zijn waar haar relaties wonen en werken.

Veldhoen & Romeijn
Veldhoen & Romeijn Oud-Beijerland is in 1987 geopend door de heer D. (Dick) Veldhoen en is sinds 1990 gevestigd aan de Vlietkade 1 in Oud-Beijerland. Veldhoen & Romeijn is een belangrijke nieuwbouwspeler in de Hoeksche Waard en heeft daarnaast ook een uitgebreide portefeuille binnen bestaande bouw en bedrijfsmatig onroerend goed. De overname betreft vooralsnog alleen de vestiging in Oud-Beijerland.

Samen naar een nieuw begin
De heer Veldhoen zal verbonden blijven aan het kantoor om de overdracht van zijn gewaardeerde relaties te waarborgen. De dagelijkse leiding zal gevoerd gaan worden door Roy Ehbel, groepsdirecteur Ooms Makelaars Wonen. De transacties van de bedrijfsonroerendgoed objecten zullen voornamelijk vanuit Rotterdam, Dordrecht en Oud-Beijerland worden uitgevoerd.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie