Nudus B.V. tekent langjarige huurovereenkomst

Nudus B.V. heeft recent een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 527 m² kantoorruimte in MAINLAND OFFICES aan het Vasteland 10-40 te Rotterdam. Nudus is een afsplitsing van het Rotterdamse Barcode Architects en creëert betekenisvolle architectuur waarin functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid met elkaar samensmelten.

Het bedrijf heeft de volledige 6e etage van de westvleugel van het gebouw in gebruik genomen. Deze vloer heeft zowel uitzicht op het Central Business District in het noorden als op de Maas en de Kop van Zuid op het zuiden.

Het markante kantoorgebouw is gelegen aan de voet van de Erasmusbrug en bevindt zich op de grens van de wijken Stadsdriehoek en het Nieuwe Werk, ook wel bekend als het Scheepvaartkwartier. De locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid en beschikt over efficiënt in te richten kantoorvloeren, waardoor het de ideale locatie is voor veel type gebruikers. MAINLAND OFFICES kent namelijk een mix van huurders welke bestaat uit commerciële-, zorg- en maatschappelijke partijen. In MAINLAND OFFICES zijn nog enkele ruimtes beschikbaar, verschillend in grootte van 147 m² tot 791 m².

Tim Brans namens Nudus:

In de zoektocht naar een kantoor voor ons nieuwe architectenbureau heeft Ooms goed meegedacht en passende oplossing kunnen bieden door twee units aan elkaar te koppelen. Hierdoor hebben wij de gehele verdieping tot onze beschikking met een prachtig uitzicht over de stad.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad op namens verhuurder AEW, in collegiale samenwerking met PARC Makelaars.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie