Nieuwbouwproject: Lloyd Yard vanaf oktober 2020 in verkoop.

Nieuwbouwproject: Lloyd Yard vanaf oktober 2020 in verkoop.

Aan de Lloydpier is de energie van de havenstad voelbaar. Waar voorheen de schepen afmeerden om de wereld over te gaan, is het nu een plek waar opwinding en rust samenkomen. Op deze Rotterdamse locatie komt het bijzondere project Lloyd Yard: wonen, werken en leven aan de Maas.

Voor de ontwikkeling van Lloyd Yard slaan architectenbureaus WE architecten, Paul de Ruiter Architects en ZUS, de handen in een. Zij ontwierpen voor Blok D aan de Lloydpier, 136 energiezuinige woningen met daarbij horecagelegenheid en een avontuurlijke binnenwerf. De duurzame woningen lopen uiteen in verschillende prijsklassen van studio’s tot aan royale gezinswoningen, koop- en huurwoningen. En allemaal zeer ruim in zijn soort: van 65 tot 170 m². Singles, starters, doorstromers en families: op deze locatie is ervoor gezorgd dat iedereen zijn plek kan vinden.
De verschillende gebouwblokken zijn variërend in hoogte en vorm, waardoor er een eigenzinnig samenspel ontstaat. Het afwisselende gevelbeeld maakt de verschillende woningtypen zichtbaar en geeft ze een eigen karakter. In combinatie met de vele bomen en bloemen om het complex en in de binnenwerf, vergeet je bijna dat je in een wereldstad woont. Inspireert het je? Je kunt je groene vingers aan het werk zetten in je eigen tuin of in een van de gemeenschappelijke buitenruimtes.

Schommelend kijken naar de Maas

Het open venster tussen de woningen, waar vandaan je uitkijkt over het water, is een prachtig element in Lloyd Yard. Een schommel prijkt in het midden van de openbare gevelopening, waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van de voorbijkomende boten en het weidse water. Een fantastische plek om na een dag werken of doorgebracht te hebben in de stad, te relaxen met vrienden of familie – dichtbij huis.

Maak van die droom werkelijkheid
Droom je van een zelfgebouwde woning? Ook dat is mogelijk op Lloyd Yard. De locatie beschikt over tien kavels waar plaats is voor woningen die boven de 200 m² oppervlak uit kunnen komen. Stel je voor dat je in het hart van Rotterdam woont, aan de Maas, op fietsafstand van het centrum in jouw zelf ontworpen thuis. Je kunt het bijna niet geloven, maar die fantasie kan nu werkelijkheid worden.

Schrijf je in voor een woning
Medio oktober 2020 start de verkoop van de woningen en kavels van Lloyd Yard via Ooms Makelaars. Ben je geïnteresseerd en zie jij jezelf wonen op misschien wel de fijnste plek van Rotterdam? Wij helpen je graag! Neem contact op met Ooms via rotterdam@ooms.com of bel naar 010 – 488 24 24. Bekijk ook de website, waar je je direct kunt inschrijven: www.lloydyard.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie