Met het gezin de stad in

Rotterdam heeft als woonstad veel te bieden, voor alle leeftijden. Niet alleen op het gebied van winkels en horeca, maar ook wat betreft de vele soorten musea, het uiteenlopende onderwijs, de activiteiten in en om de stad én de minder roerige plekken waar je rust vindt en je hart ophaalt. Rotterdam is een stad waar je met je gezin wilt leven.

Het is daarom geen verrassing dat onze makelaars merken dat er steeds meer gezinnen besluiten om in of rondom het centrum van Rotterdam te gaan wonen. De nieuwbouwmarkt in Rotterdam floreert en er is een enorm aanbod aan fijne familiehuizen en -appartementen in veilige straten, middenin het bruisende hart van de stad.

Welke nieuwbouwwoning in Rotterdam centrum past het best bij jou?
Ontdek de zeer verschillende nieuwbouwprojecten die je vindt in de Maasstad. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Waar zien jullie jezelf al zitten? Klik op de naam om naar de projectwebsite te gaan.

De Maasbode
De City Villa’s en City Houses van De Maasbode zijn erg bijzonder. Het gebouw heeft overdekte binnenstraten met 44 gezinswoningen, waardoor je geen wijk hebt op straatniveau, maar op hoogte! De straten zijn ongeveer 10 meter hoog en bieden de ruimte voor gezellig contact met de buren en de veiligheid voor de kinderen om samen te spelen.

Lloyd Yard
De tweelaagse 3 tot 5-kamerappartementen van Lloyd Yard zijn een droom om te wonen met je familie. Je ervaart er een zee aan ruimte en kijkt over de stromende Maas. Of de waanzinnige, volumineuze town houses met 4 woonlagen. Veel groen en ruimte om te werken en spelen zijn belangrijke elementen bij Lloyd Yard. Heb je de schommel al gezien…?

Het Havenkwartier
De zeer gevarieerde gezinswoningen in Het Havenkwartier moet je zelf even bekijken. Woorden schieten te kort bij deze exclusieve droomhuizen. Vooral de breedte van de woningen en de vele kamers, maken het zo onderscheidend. Bekijk bijvoorbeeld de Parkwoning: 5 tot 7 slaapkamers, 2 badkamers, eigen tuin en direct gelegen aan het parkje. Heerlijk om met elkaar te leven.

BABEL
De terrassen van de gezinswoningen in de prijswinnende woontoren BABEL, zijn met trappen aan elkaar verbonden. Zo kun je rondom het gebouw, langs alle woningen naar boven en beneden wandelen. Alsof het een gemoedelijke straat is, maar dan gestapeld als een piramide op de wereldse Lloydpier.

De Zalmhaven
Wat een bijzondere en unieke locatie om te wonen: in een 3- of 4-laags herenhuis aan de grond van de enorme, nieuwe woontoren De Zalmhaven. Dankzij de vele kamers en meerdere verdiepingen is dit het ideale familiehuis in de stad. Genoeg ruimte voor elk gezinslid om in alle rust of met elkaar te werken, studeren en te ontspannen. De herenhuizen worden deze zomer al opgeleverd, dus je kan er al snel in!

STACK
Hier woon je in een echte eye catcher in Rotterdam! Het prachtig ontworpen gebouw op de kop van Müllerpier, heeft een beperkt aantal eengezinswoningen op de begane grond tussen de 106 en 185 m². Het weidse uitzicht is gewoonweg uitzonderlijk en de bedrijvigheid op de Maas zal de fantasie van je kinderen prikkelen. Woon je hier, dan wil je nergens anders meer heen.


Heb je interesse in één van deze projecten?
Neem dan vrijblijvend contact op met de makelaar via rotterdam@ooms.com of 010 - 424 88 88. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven of in kaart te brengen wat jouw mogelijkheden zijn. We helpen je graag!

Ben je verliefd geworden op een van de woningen? Wacht dan niet te lang en schrijf je in via de bijbehorende website.

Met het gezin de stad in
Daniël Stout
Neem contact op met Daniël

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Q&A huizenjacht met Rick en Mignon - Deel 1

Q&A huizenjacht met Rick en Mignon - Deel 1

Dit zijn Mignon en Rick. Dit jonge stel is woonachtig in Poortugaal, samen met hun 8-jarige dochter Puck en hond...
De Woonbeurs Rotterdam 2024 was een succesvol evenement!

De Woonbeurs Rotterdam 2024 was een succesvol evenement!

Afgelopen weekend was het weer tijd voor De Woonbeurs in het WTC-gebouw in Rotterdam. Dé beurs waar je alles vindt wat je nodig hebt om van jouw droomwoning werkelijkheid te...
Bekijk overzicht