Leer Yvonne Claassen kennen, Receptioniste bij Ooms

Leer Yvonne Claassen kennen, Receptioniste bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 17 juni 2021

Even voorstellen…In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Yvonne Claassen. Yvonne is op 20 mei bij ons aan de slag gegaan als receptioniste. ‘Mijn ambitie is om de klanten en relaties van Ooms altijd met aandacht op een persoonlijke en servicegerichte wijze te helpen.’

Wie ben je?
Ik ben Yvonne. Aan de rivier de Rotte woon ik met mijn partner Carlos in de stad Rotterdam, deelgemeente Hillegersberg. Ik heb twee kinderen Victor en Valérie. Ze wonen zelfstandig en redelijk dichtbij, net als Ian en Roy, de kinderen van Carlos. In mijn vrije tijd ben ik het liefst in de natuur of actief in de tuin. Ik loop regelmatig hard en wandel langs de Rotte of aan de overkant in het park aan de Bergse plas. Elke dag weer geniet ik van de unieke combinatie van de levendigheid van de stad, de rust en soms bedrijvigheid op het water en het landelijke uitzicht vanuit onze tuin. Voor mij is gezelligheid met familie, contact met vriendinnen en het samenzijn met vrienden erg belangrijk. Ik heb een passie voor kleuren, imago- en interieurstyling. En ben ik gek op pure chocolade.

Al vanaf mijn jeugd ken ik de naam Ooms, omdat ik vaak op bezoek kwam bij mijn opa en oma aan de Maaskade.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik overweeg een opleiding te gaan volgen in de makelaardij. Ik nam spontaan contact op en had direct een fijn en open gesprek met Marjolein. Ook de gesprekken die erna volgden heb ik als heel prettig ervaren. Het liep echter net even anders. Na een maand werd ik voor een andere functie benaderd. En zo startte ik op 20 mei 2021 als vaste invalkracht bij de receptie op woensdag.

Waarom Ooms?
Het spreekt mij aan dat er een directe en open communicatie is met zorg en respect voor elkaar. Ik voel mij daardoor welkom en op mijn gemak. Deze onverwachte kans heb ik met beide handen aangegrepen om zo nieuwe kennis en ervaring op te doen in de wereld van de makelaardij. Ik vind het bijzonder fijn dat ik bij zo’n mooi bedrijf als Ooms mijn bijdrage kan leveren.

Wat is je ambitie in deze functie?
Mijn ambitie is om de klanten en relaties van Ooms altijd met aandacht en op een persoonlijke en servicegerichte wijze te helpen. Ook mijn collega’s zal ik zo ondersteunen om bij te dragen aan het succes van Ooms.

Wat is jouw motto?
Trek iets positiefs aan, dat past altijd!

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie