Leer Willem Noorland kennen, vastgoedadviseur kantoren bij Ooms

Leer Willem Noorland kennen, vastgoedadviseur kantoren bij Ooms

Geschreven door Julia Huisman op 12 juli 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Willem Noorland. Willem is op 5 juli bij ons aan de slag gegaan als vastgoedadviseur kantoren. ‘Ooms staat middenin de dynamische Rotterdamse vastgoedmarkt en speelt op iedere positie van het veld mee.’

Wie ben je?

Ik ben Willem Noorland en ben gestart als vastgoedadviseur kantoren op de locatie in Rotterdam. Ik ben 22 jaar oud en woon al mijn hele leven in Rotterdam. Sinds twee jaar woon ik op mijzelf aan de Oudedijk in het mooie Kralingen. In mijn vrije tijd ga ik graag een balletje trappen of ergens een hapje eten.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Ik heb Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en ben daarna direct bij Ooms gestart. Ik heb de opleiding gekozen omdat er in mijn opinie geen dynamischer vakgebied bestaat dan het vastgoed. Dat is ook de reden waarom Ooms mij zo aantrok.

Waarom Ooms?

Het bedrijf staat middenin de dynamische Rotterdamse vastgoedmarkt en speelt op iedere positie van het veld mee.

Wat is je ambitie in deze functie?

Ik denk dat Ooms mij de perfecte kickstart geeft in een carrière in het vastgoed. Ik zie erg uit naar het werken met allerlei soorten partijen, objecten en opdrachten.

Wat is jouw motto?

'Samen vinden we de oplossing voor uw vastgoedvraagstuk!'

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie