Leer Vincent Keiman kennen, Vastgoedadviseur bij Ooms

Leer Vincent Keiman kennen, Vastgoedadviseur bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 3 oktober 2022

Even voorstellen…In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Vincent Keiman. Vincent is op 5 september bij ons aan de slag gegaan als Vastgoedadviseur op de afdeling Bedrijfsonroerendgoed in Rotterdam. ‘Ik typeer Ooms als een professioneel hardwerkend familiebedrijf. Geen wonder dat ik veel collega’s spreek die al menig jubilaris hebben gevierd.’

Wie ben je?
Vincent Keiman, 34 jaar en ik ben net verhuisd naar een nieuwbouwwoning die ik heb gekocht via Ooms Hellevoetsluis. Je kunt zeggen dat ik zo ongeveer in de logistiek ben opgegroeid. Zo’n vijftien jaar geleden, tijdens mijn studie Logistiek en Economie aan de Hogeschool Rotterdam, had ik een bijbaan in de haven. Daar is het allemaal begonnen. Daarna heb ik bij Broekman Logistics, de rederij MSC en DB Schenker logistieke ervaring opgedaan in diverse functies

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
De interesse voor de makelaardij is gewekt door familie tijdens de wintersportvakantie. Onder het genot van witte pistes en rode wijn bespraken we de dimensies van het vak. In 2022 heb ik besloten het roer om te gooien en 100% te gaan voor de makelaardij.

Waarom Ooms?
Tijdens een bezichtiging bij een woning vertelde Hans Kok over Ooms. Hans vertelde dat Ooms altijd op zoek is naar goede kandidaten en dat mijn logistieke achtergrond zou kunnen aansluiten bij Ooms. Tijdens de sollicitatieprocedure kwam ik erachter dat Ooms ook goed aansluit bij mijn persoonlijkheid. Een schot in de roos blijkt wel na de eerste weken. Ik typeer Ooms als een professioneel hardwerkend familiebedrijf. Geen wonder dat ik veel collega’s spreek die al menig jubilaris hebben gevierd.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
BOG past goed in het netwerk dat ik in mijn carrière heb opgebouwd. Mijn ambitie is dan ook om alle kansen van ondernemers in Groot-Rotterdam te faciliteren. Het team van BOG bruist van de energie en door alle kennis en ervaring die de afdeling rijk is, spelen wij mee in de Champions League van de makelaardij.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie