Leer Susanne Mudde kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms

Leer Susanne Mudde kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 30 november 2022

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Susanne Mudde. Susanne is op 14 november bij ons aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker Wonen op de vestiging in Hoeksche Waard.

Wie ben je?
Mijn naam is Susanne Mudde. Ik ben 23 jaar en kom uit Ouderkerk aan den IJssel. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend Martijn in Klaaswaal. Op 14 november ben ik begonnen bij Ooms als Commercieel Medewerker Wonen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, films te kijken en leuke dingen te doen met vrienden.’

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik heb de opleiding facilitair leidinggevende gedaan. Via Chantal de Jong, die ook werkzaam is op het kantoor in Oud-Beijerland, kwam ik terecht bij Ooms. Ik kreeg de functieomschrijving toe gestuurd en werd gelijk enthousiast.

Waarom Ooms?
Ooms is een gevestigde naam in de omgeving. Na de verhalen van Chantal en het fijne gesprek op het hoofdkantoor voelde ik me gelijk thuis. De sfeer op de werkvloer en de fijne collega’s maken het werk erg leuk!

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
De makelaardij is helemaal nieuw voor mij, dus er valt nog veel te leren. Voor nu wil ik alles leren betreft mijn functie Commercieel Medewerker Wonen. Ook wil ik in de toekomst graag cursussen gaan doen om te blijven ontwikkelen.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
‘Waarom moeilijk doen als het samen kan?
Ik vind samenwerken erg belangrijk en ik ben ervan overtuigd dat je met elkaar ook meer kunt bereiken. Uiteindelijk moet je het ook met elkaar doen. Binnen mijn functie bij Ooms is het ook erg belangrijk om samen te werken.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie