Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Geschreven door Emma Vizee op 29 maart 2024

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Sterre Dekker. Sterre is in maart bij ons aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker Wonen in Rotterdam. "Ik koos bewust voor dit vak omdat ik graag betrokken wil zijn bij het helpen van mensen bij het vinden van hun ideale woning."

Wie ben je?
Mijn naam is Sterre en ik ben 24 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Nunspeet, waar ik 17 jaar heb gewoond met mijn ouders, 3 broers en 2 honden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, iets wat me zowel mentaal als fysiek fit houdt

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik ben in dit vak terechtgekomen nadat ik vastgoedkunde heb gestudeerd. Mijn interesse in vastgoed en de dynamiek van de vastgoedmarkt leidden me naar deze richting. Ik koos bewust voor dit vak omdat ik graag betrokken wil zijn bij het helpen van mensen bij het vinden van hun ideale woning.

Waarom Ooms?
Wat mij aantrok in Ooms waren de warme en persoonlijke gesprekken die ik had tijdens mijn sollicitatieproces. Het voelde echt als een familiebedrijf, en die sfeer sprak me enorm aan.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambitie in mijn nieuwe functie is om uiteindelijk woningmakelaar te worden. Momenteel zit ik op de binnendienst om de basis te leren en een solide fundament te leggen voor mijn toekomstige carrière. Ik wil mensen helpen bij het vinden van hun droomhuis en een positieve impact hebben op hun leven.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Mijn motto met betrekking tot mijn werk bij Ooms zou zijn: "Samen op weg naar jouw droomhuis!". Dit benadrukt mijn focus op teamwork en mijn streven om mijn klanten te begeleiden naar de perfecte woning die aan al hun behoeften voldoet.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars
Sterre Dekker
Neem contact op met Sterre

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom...
Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Bekijk overzicht