Leer Sam Borges Dos Santos kennen, Commercieel Medewerker Binnendienst bij Ooms

Leer Sam Borges Dos Santos kennen, Commercieel Medewerker Binnendienst bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 2 september 2022

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Sam Borges Dos Santos. Sam is op 7 juni bij ons aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Ooms Makelaars in Dordrecht. ‘Ooms biedt mij de juiste omgeving om mezelf verder te ontwikkelen.

Wie ben je?
Ik ben Sam Borges Dos Santos, 27 jaar, geboren in Rotterdam en momenteel woonachtig in Zoetermeer. Sinds 7 juni 2022 ben ik werkzaam bij de afdeling bedrijfshuisvesting in Dordrecht. In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld of in de boksschool te vinden, maar ik heb een passie voor reizen.​​​​​

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik heb International Business & Management Studies gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Na mijn studie ben ik naar Spanje verhuisd om Spaans te leren en mijn carrière als makelaar te starten. Na 1,5 jaar en vele mooie ervaringen in Spanje, besloot ik terug te komen om mezelf verder te ontwikkelen in het makelaarschap.

Waarom Ooms?
Ooms is een begrip in de makelaardij. Wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten om voor Ooms te werken waren de leuke gesprekken met Marjolein en Dennis. Het heeft mij ervan overtuigd dat Ooms mij de juiste omgeving biedt om mezelf verder te ontwikkelen.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Zo veel mogelijk leren over het vak en de Nederlandse vastgoedmarkt.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Mijn motto voor werk en het leven zijn hetzelfde "You either grow or regress, nothing stays the same". Alles wat je doet, elk besluit dat je neemt, brengt je één stap dichterbij of één stap verder van je doel.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie