Leer Sabrina Verbaarendse kennen, Assistent Controller bij Ooms

Leer Sabrina Verbaarendse kennen, Assistent Controller bij Ooms

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 12 mei 2021

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Sabrina Verbaarendse. Sabrina is op 1 mei bij ons aan de slag gegaan als assistent controller. ‘Door ervoor te zorgen dat de financiële administratie binnen Ooms helemaal op orde is, zorg ik er indirect voor dat wij er kunnen zijn voor al onze klanten!’

Wie ben je?
Ik ben Sabrina, 26 jaar en ik woon in Hoogvliet samen met mijn vriend Evert-Jan. Sinds 1 mei werk ik bij Ooms als assistent controller. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te koken en leuke dingen te doen met vrienden.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik heb economie en bedrijfseconomie gestudeerd. Toen ik klaar was met studeren, was ik een beetje zoekende naar wat ik nu echt leuk vond om te doen. Ik ben aan de slag gegaan bij de Rabobank op de hypotheekafdeling, maar ik miste de connectie met mijn studieachtergrond en het werken met cijfers. Daarom is deze functie bij Ooms perfect voor mij!

Waarom Ooms?
Ooms is een gevestigde naam in de regio en hoe leuk is het dan om daar deel van uit te mogen maken? Al vanaf de eerste dag voel ik mij thuis bij Ooms. Dit komt onder andere door de leuke sfeer en fijne collega’s!

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
In mijn vorige functie hielp ik “aan de voorkant” mensen aan hun droomwoning en nu kan ik mensen “aan de achterkant” helpen aan hun droomwoning, door ervoor te zorgen dat de financiële administratie binnen Ooms helemaal op orde is. Op die manier zorg ik er indirect voor dat wij er kunnen zijn voor al onze klanten!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie