Leer Romy van Alphen kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

Geschreven door Emma Vizee op 22 maart 2024

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Romy van Alphen. Romy is in maart bij ons aan de slag gegaan als Assistent Taxateur op de vestiging in Rotterdam. "Mijn ambitie is om me te ontwikkelen als Assistent-Taxateur om vervolgens het meester-gezel traject binnen Ooms te doorlopen."

Wie ben je?
Ik ben Romy van Alphen, een enthousiaste 22-jarige geboren en getogen in het pittoreske Middelharnis, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Naast mijn passie voor vastgoed, vind ik het erg leuk om te zingen en breng ik graag tijd door met vrienden en onderneem ik sociale activiteiten.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Mijn pad richting de vastgoedwereld lag al vroeg vast door mijn familie die ook werkzaam is in het vastgoed. Het fascinerende aspect van vastgoed heeft me dan ook altijd geboeid. Momenteel ben ik bezig met mijn beroepsopleiding basis vastgoed, in de hoop binnenkort aan mijn traject tot taxateur te beginnen. En wie weet, daarna ook nog mijn makelaars papieren halen!

Waarom Ooms?
Ooms sprong er voor mij direct uit als bedrijf met een indrukwekkende staat van dienst en een schat aan ervaring. De dynamiek en het diverse aanbod van vastgoed maken het een ontzettend boeiende en uitdagende omgeving om in te werken. Ik kan hier veel leren en mezelf blijven ontwikkelen, wat me enorm aanspreekt.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambitie is om me te ontwikkelen als Assistent-Taxateur om vervolgens het meester-gezel traject binnen Ooms te doorlopen. Op die manier hoop ik door te groeien tot een volwaardig Taxateur en een waardevolle bijdrage te leveren aan het team.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Mijn motto? 'leef je mooiste leven'. Voor mij betekent dit niet alleen streven naar professioneel succes, maar ook het omarmen van avontuur, groei en het koesteren van waardevolle relaties, zowel binnen als buiten het werk.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Romy van Alphen kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars
Romy van Alphen
Neem contact op met Romy

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Bekijk overzicht