Leer Rikki Hofmeester kennen, stagiaire bij Ooms

Leer Rikki Hofmeester kennen, stagiaire bij Ooms

Geschreven door Julia Huisman op 27 september 2021

Even voorstellen… Ooms Makelaars staat bekend als leerbedrijf en jaarlijks hebben we vele stageplaatsen. We zien stagiairs als onze medewerkers van de toekomst. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Rikki Hofmeester. Rikki is op 30 augustus bij ons aan de slag gegaan als stagiaire bij ons kantoor in de Hoeksche Waard.‘’

Wie ben je?
Hi, Mijn naam is Rikki en ik ben 20 jaar oud. Na heel mijn leven in Oud-Beijerland gewoond te hebben, woon ik sinds eind vorig jaar in Nieuw-Beijerland. Hier woon ik samen met mijn ouders, twee zusjes en hond. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen samen met mijn vriendinnen en vrienden. Een dagje shoppen, hapje eten of drankje doen in Rotterdam, daar ben ik altijd voor in!

Wat doe je voor studie?
Momenteel zit ik in het laatste jaar van de HBO opleiding Communicatie aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Nadat ik mijn havo-diploma een aantal jaren geleden behaald heb, ben ik direct begonnen met deze opleiding en sinds september zit ik in mijn afstudeerjaar. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat het communicatievakgebied ontzettend breed is en iedere organisatie dagelijks te maken heeft met diverse zaken en vraagstukken waarin communicatie een grote rol speelt. Daarnaast vind ik het ook leuk dat de opleiding een creatieve kant heeft.

Waarom Ooms?
Ondanks dat mijn huidige opleiding een totaal andere richting is, heb ik mij altijd al enorm geïnteresseerd in de makelaardij. Een afstudeerstage bij een groot makelaarskantoor was voor mij dan ook de ideale plek om mijn scriptie te kunnen schrijven en mee te mogen werken. Daarnaast spreekt Ooms mij enorm aan, omdat dit zo'n grote en dynamische organisatie is. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk extra leuk!

Wat is jouw motto/slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden."

Stage lopen bij Ooms? We hebben altijd ruimte voor jonge, ambitieuze mensen. Stuur jouw schriftelijke motivatie met CV op naar personeelszaken@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie