Leer Renee den Breejen kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Leer Renee den Breejen kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 14 februari 2022

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Renee den Breejen. Renee is op 3 januari bij ons aan de slag gegaan als Kandidaat Makelaar. ‘In mijn omgeving en tijdens mijn studie hoorde ik altijd veel positieve verhalen over Ooms. Uiteindelijk ben ik zelf in contact gekomen met Ooms en vielen die verhalen op zijn plek.’

Wie ben je?

Mijn naam is Renee den Breejen. Ik ben 25 jaar en sinds 2 jaar woon ik in Oostvoorne samen met mijn vriend en onze kat Ceesje, daarvoor heb ik altijd in Heenvliet gewoond. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Al van kinds af aan was ik nieuwsgierig naar hoe andere mensen om mij heen woonden en na de middelbare school heb ik een opleiding tot interieuradviseur gevolgd. Hoewel ik interieur (nog steeds!) heel leuk vind, merkte ik dat ik nog niet uitgeleerd was en ik besloot door te leren. Mijn keuze viel op de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool van Rotterdam. In de zomer van 2021 ben ik afgestudeerd. Ik kijk er naar uit om veel te leren, mijn nieuwe collega's te leren en om natuurlijk alle huizen te bekijken!

Waarom Ooms?

In mijn omgeving en tijdens mijn studie hoorde ik altijd veel positieve verhalen over Ooms. Uiteindelijk ben ik zelf in contact gekomen met Ooms en vielen die verhalen op zijn plek. Ik word hier heel vrijgelaten en kan daardoor zelf keuzes maken, maar als ik een vraag heb of iemand ergens bij nodig heb kan ik altijd wel iemand bellen. Daarnaast heb ik hier ook de kans om te kunnen groeien.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?

Mijn ambitie is momenteel om het makelaarsvak volledig onder de knie te krijgen. Door middel van ervaring, maar ook door mijn nieuwsgierigheid (zie mijn motto ?). Op deze manier kan ik mijn verkopers en kopers het beste adviseren in deze spannende periode in hun leven.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?

Leer niet om te werken, maar werk om daarvan te leren.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie