Leer Noa Poot kennen, verhuurmakelaar bij Ooms

Leer Noa Poot kennen, verhuurmakelaar bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 17 augustus 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Noa Poot. Noa is op 1 augustus bij ons aan de slag gegaan als Verhuurmakelaar‘ Ik ben van begin af aan warm ontvangen en ik heb gemerkt dat Ooms erg bereid is om mee te denken met hun (aanstaande) werknemers. Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. ’

Wie ben je?
Ik ben Noa Poot, 22 jaar oud en ik woon sinds 2 jaar samen met mijn twee huisgenootjes in het prachtige Rotterdam! Oorspronkelijk kom ik uit het pittoreske Hellevoetsluis, waar ik tot voor kort altijd heb gewoond. Momenteel ben ik druk bezig met het afronden van mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij. Verder ben ik regelmatig op het terras en in de sportschool te vinden. Daarbij ben ik een echte zonaanbidder!

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik volg de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Deze opleiding is erg breed en omvat verschillende vastgoedexpertises. Toch ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar de makelaardij. Momenteel is de vastgoedmarkt natuurlijk booming, dus er is geen beter moment geweest om de opleiding Vastgoed & Makelaardij te beginnen. Verder houd ik van contact met mensen en mensen blij maken, wat perfect aansluit bij het vakgebied.

Waarom Ooms?
Ooms is in mijn ogen de grootste en bekendste makelaar in de omgeving. Ooms biedt verschillende diensten en beschikt over een groot team. Er is hierdoor ook ruimte om te leren en door te groeien. Ik ben van begin af aan warm ontvangen en ik heb gemerkt dat Ooms erg bereid is om mee te denken met hun (aanstaande) werknemers. Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Dit alles waardeer ik enorm en spreekt mij erg aan!

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?

Ik kan niet wachten om praktijkervaring op te doen en om mijzelf optimaal te ontwikkelen als verhuurmakelaar, onder de vleugels van Ooms.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
"Samen kunnen we bergen verzetten!"

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie