Leer Noa Poot kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Geschreven door Emma Vizee op 23 februari 2024

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Noa Poot. Noa is per februari 2024 bij ons aan de slag gegaan als Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars in Capelle aan den IJssel. "Toch wilde ik mezelf graag breder oriënteren op de vastgoedmarkt en wilde ik een hbo opleiding afronden."

Wie ben je?
Mijn naam is Noa en ik ben 24 jaar jong. Ik ben opgegroeid in Hellevoetsluis maar inmiddels woon ik al bijna vijf jaar in het bruisende centrum van Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om de stad in te gaan met vriendinnen of om lekker thuis te koken. Verder vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, zo ben ik wekelijks te vinden bij de Rocycle en loop ik zo nu en dan een rondje hard.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Twee jaar geleden heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij (inmiddels Vastgoedkunde) aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Ik ben deze opleiding begonnen omdat ik interesse had ik het makelaars vak. Ze vertelde mij op de proefstudeer dag dat als je Makelaar wilde worden je beter een cursus kon volgen en niet de hele opleiding. Toch wilde ik mezelf graag breder oriënteren op de vastgoedmarkt en wilde ik een hbo opleiding afronden.

Waarom Ooms?
In het voorjaar van 2021 was ik bezig met het afronden van mijn scriptie en was ik opzoek naar een leuk bijbaantje voor in de zomer. Ooms is een bekende naam in de regio, dus stond hoog op de lijst. Er stond een vacature open voor commercieel medewerker in Schiedam. Ik had een gesprek met Martijn van Heeswijk, maar die dacht dat de binnendienst niet helemaal mijn ding zou zijn. Ik had een vervolggesprek met Marjolein, die mij vroeg of ik verhuur in Rotterdam wilde doen. Deze kans heb ik toen met beide handen aangegrepen. August 2021 ben ik begonnen als verhuurmakelaar in Rotterdam. Dit heb ik gedaan voor een jaar, hierna ben ik een paar maanden op reis geweest. Na een tijdje bij een relocatie bedrijf gewerkt te hebben werd ik toch weer teruggetrokken naar het makelaars vak. En nu, februari 2024 ben ik begonnen als verkoopmakelaar op kantoor Capelle. De keus om weer contact op te nemen met Marjolein en terug te komen bij Ooms was makkelijk gemaakt. Zo vind ik de collega's erg gezellig en hangt er een fijne werksfeer.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
"Wie goed doet goed ontmoet"

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Noa Poot kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms
Noa Poot
Neem contact op met Noa

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Bekijk overzicht