Leer Nikita Gommers kennen, stagiaire Bedrijfshuisvesting bij Ooms

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Nikita Gommers. Nikita is in januari bij ons aan de slag gegaan als stagiaire Bedrijfshuisvesting op de vestiging in Rotterdam. ‘Vastgoed en makelaardij had al een langere tijd mijn interesse gewekt.’

Wie ben je?
Mijn naam is Nikita en ik ben 23 jaar. Ik ben opgegroeid in Vlaardingen met mijn ouders en mijn oudere zus. Vervolgens ben ik verhuisd naar Hellevoetsluis en daarna naar Dirksland. Sinds de zomer van 2023 ben ik op mezelf gaan wonen in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn met sporten, nieuwe (buitenlandse) steden te ontdekken of lekker te borrelen en te eten met vriendinnen.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan Hogeschool Rotterdam en heb ik werkervaring opgedaan door middel van verschillende parttime banen. Na mijn derdejaars stage op Curaçao wilde ik een nieuwe uitdaging naast mijn studie. Vastgoed en makelaardij had al een langere tijd mijn interesse gewekt, waardoor ik ben gaan solliciteren en terecht ben gekomen als binnendienst medewerker wonen bij een makelaarskantoor in Rotterdam. Hier heb ik voor een aantal maanden kennis kunnen maken met de makelaardij en dit is mij zeer goed bevallen. Vanaf februari 2024 start mijn afstudeerstage en dit wil ik dan ook graag in de makelaardij gaan doen.

Waarom Ooms?
Ooms is voor mij een bekende naam in de regio waarin ik ben opgegroeid en waarin ik dus ook een aantal keer verhuisd ben. Ik ben benieuwd naar een ander makelaarskantoor dan dat ik tot nu toe heb ervaren, om op deze manier mijn perspectief van de makelaardij te vergroten en te kijken of het vak goed bij mij past. Na een aantal gesprekken over een potentiële afstudeerstage en eventuele doorgroeimogelijkheden voelde dit voor mij als een juiste beslissing.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Voordat ik in februari 2024 begin aan mijn afstudeerstage, ga ik vanaf begin januari van start als werkstudent in de binnendienst van BOG om Ooms alvast te leren kennen. Ik streef ernaar om een mooi afstudeeronderzoek neer te zetten en positieve impact te realiseren waar Ooms het liefst voor de langere termijn gebruik van kan maken. Mijn ambitie is om na mijn huidige opleiding mezelf verder te ontwikkelen in de vastgoedwereld en door te groeien binnen het vak.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
'Als je iets écht wil realiseren, ga er dan volledig voor en dan bereik je meer dan je ooit had verwacht!'

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Nikita Gommers kennen, stagiaire Bedrijfshuisvesting bij Ooms
Nikita Gommers
Neem contact op met Nikita

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Samantha Beijer kennen, Manager Wonen Dordrecht en Register Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Samantha Beijer kennen, Manager Wonen Dordrecht en Register Makelaar bij Ooms Makelaars

Even voorstellen...  In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie...
Een rentevaste periode, wat betekent dat nu precies?

Een rentevaste periode, wat betekent dat nu precies?

Bij het afsluiten van een hypotheek komen allerlei onderwerpen aan bod die de maandlasten van je hypotheek bepalen. Termen die je wellicht niet meteen iets zeggen. Heb je bijvoorbeeld...
Bekijk overzicht