Leer Nick Forger kennen, manager Nieuwbouw bij Ooms

Leer Nick Forger kennen, manager Nieuwbouw bij Ooms

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we werknemers die nieuw zijn bij Ooms of gewisseld zijn van functie binnen de organisatie, graag aan je voor. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Nick Forger. Hij wisselde van zijn functie manager ‘Wonen’ naar manager ‘Nieuwbouw’. “Geniet ervan! Plezier hebben in, en passie hebben voor je werk zijn de sleutel tot succes.”

1. Wie ben je?
Ik ben Nick Forger, 42 jaar oud, getrouwd met Silvie en trotse vader van zoontje Quinn. Sinds augustus vorig jaar wonen wij in een nieuwbouwwoning in het project Remisehof. In mijn vrije tijd bezoek ik graag wedstrijden van Feyenoord, voetbal ik zelf nog een beetje en ga ik graag dagjes weg met het gezin.

2. Hoe ben je in het vak terecht gekomen?
Tijdens mijn studie Management, Recht en Economie wist ik eigenlijk al dat ik het makelaarsvak in wilde. Via een omweg (ben eerst 2 ½ jaar hypotheekadviseur geweest) uiteindelijk het vak ingerold bij een makelaarskantoor in Alblasserdam. Daar heb ik het vak geleerd in de praktijk en door middel van avondstudie mijn diploma behaald. Het leukste aan het vak is het helpen van mensen tijdens één van de meest ingrijpende beslissingen in hun leven.

3. Waarom Ooms?
Inmiddels ben ik alweer ruim 20 jaar werkzaam in de makelaardij waarvan de afgelopen 5 jaar bij Ooms. Ooms trok mij destijds aan vanwege de dynamische organisatie en de grote naamsbekendheid. Het bood mij tevens de gelegenheid om mij zowel als makelaar, maar ook als mens, verder te ontwikkelen. Het leuke aan werken bij Ooms zijn de collega’s, de wisselende werkzaamheden en het feit dat wij betrokken zijn bij alle leuke projecten in de stad.

4. Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Nieuwbouw, architectuur en het helpen / begeleiden van mensen hebben altijd al mijn interesse gehad. In mijn nieuwe functie als Manager Nieuwbouw kijk ik er dan ook naar uit om, samen met mijn collega’s, de afdeling nieuwbouw nog verder te laten groeien.


Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie