Leer Marshano Birdja kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 17 oktober 2022

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Marshano Birdja. Marshano is op 1 oktober bij ons aan de slag gegaan als Verhuurmakelaar in Rotterdam. ‘‘Ik hoop dat ik nu en in de toekomst een hoop mensen blij kan maken met hun eigen plek.’’

Wie ben je?
Ik ben Marshano Birdja, 35 jaar en geboren in Rotterdam. Ik ben 13 jaar getrouwd met Reena Birdja en ik heb 2 dochters Alisha (9 jaar) en Roshana (4 jaar). Wij wonen al 11 jaar in Capelle aan den IJssel. In mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn motor, ben ik vaak te vinden in de Efteling en drum ik er graag op los.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Voordat ik bij Ooms ben gaan werken, heb ik ruim 17 jaar gewerkt in de beveiligingswereld. Op een gegeven moment was het voor mij tijd om een andere uitdaging aan te gaan en ben ik begonnen met de opleiding KRMT.

Waarom Ooms?
Onze eerste en enige koophuis hebben we gekocht bij Ooms. Toen ik heb besloten om te starten met de opleiding KRMT, was Ooms dan ook een van de eerste bedrijven die me te binnen schoot en waar ik graag zou willen werken.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Wonen is een basisbehoefte van de mens. Ik hoop dat ik nu en in de toekomst een hoop mensen blij kan maken met hun eigen plek.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Eigen haard is goud waard’ en ‘Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren.

Leer Marshano Birdja kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms
Marshano Birdja
Neem contact op met Marshano

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom...
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Bekijk overzicht