Leer Marja Zwamborn kennen, commercieel medewerker Backoffice bij Ooms

Geschreven door Julia Huisman op 17 augustus 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Marja Zwamborn. Marja is op 15 juni bij ons aan de slag gegaan als commercieel medewerker Backoffice. ‘Ik voel me als een vis in het water als de klanten tevreden zijn en ik zelf lekker mijn ding kan doen.’

Wie ben je?
Ik ben Marja Zwamborn (53), samen met mijn man en 2 Noorse boskatten wonen wij in Hellevoetsluis. Ik heb een zoon van 26 en een dochter van 23, beiden wonen inmiddels op zichzelf maar gelukkig wel dicht in de buurt. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met vriendinnen om lekker bij te kletsen. Regelmatig hebben wij vrienden over de vloer om mee te borrelen en een hapje te eten. Lekker op de bank zitten met een leuk boek vind ik ook zalig. Op zondagmiddag zitten we voor de buis om Max Verstappen aan te moedigen.

In mijn vakantie vind ik het leuk om te gaan skiën of lekker de omgeving te verkennen van bijvoorbeeld een Grieks eiland, Spanje of een ander zonnig land. Dat is echt genieten.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik heb al heel wat werkervaring opgedaan. Ik heb bij Nationale Nederlanden gewerkt als reken- en offerte medewerker op de afdeling leven en daarna heb ik 15 jaar bij de Rabobank gewerkt op de afdeling Beleggen. Na deze periode heb ik een uitstapje gemaakt richting Management Assistent en sinds eind vorig jaar ben ik begonnen als backoffice medewerker Hypotheken. Begin dit jaar heb ik de WFT's vermogen en Hypothecair krediet afgerond.

Waarom Ooms?
Via LinkedIn zag ik dat er bij Ooms een vacature was voor de backoffice Hypotheken. Hier heb ik toen op gereageerd. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en ik voelde al snel dat ik erg welkom was. Dit gaf mij een goed gevoel. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om deze stap te nemen. Ik ben 15 juni begonnen en ga iedere dag met plezier naar Rotterdam.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambities: De klant is bij mij altijd nummer 1, service met een smile.

Ik voel me als een vis in het water als de klanten tevreden zijn en ik zelf lekker mijn ding kan doen.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Mijn motto is : “Samen ben je sterker en geniet van iedere dag!'

Leer Marja Zwamborn kennen, commercieel medewerker Backoffice bij Ooms
Marja Zwamborn
Neem contact op met Marja

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom...
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Bekijk overzicht