Leer Marit Hoogendoorn kennen, Commercieel Medewerker BOG bij Ooms Makelaars

Geschreven door Emma Vizee op 5 januari 2024

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Marit Hoogendoorn. Marit is in januari bij ons aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker BOG op de vestiging in Dordrecht. ‘Een aantal jaar geleden ben ik nauw betrokken geweest bij de verkoop van mijn ouderlijk huis en binnen dit proces is er een vlammetje aangewakkerd voor de wereld van het vastgoed.’

Wie ben je?
Mijn naam is Marit Hoogendoorn en ik ben 32 jaar. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en woon momenteel in Capelle aan den IJssel. Ik woon hier met mijn moeder en mijn zusje. Samen met mijn moeder zorgen wij, met veel liefde en veel plezier, voor mijn zusje die het Syndroom van Down heeft. Hiernaast spendeer ik mijn vrije tijd met vriendinnen en ga ik graag weekendjes weg op stedentrips.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Een aantal jaar geleden ben ik nauw betrokken geweest bij de verkoop van mijn ouderlijk huis en de aankoop van onze huidige woning. Binnen dit proces is er een vlammetje aangewakkerd voor de wereld van het vastgoed. Ik ben begonnen als Relocation-agent waarin ik verantwoordelijk was voor het vinden van een passende huurwoning voor expats. Ook heb ik met veel plezier gewerkt als commercieel binnendienst medewerker bij een aankoopmakelaar. Na wat jaartjes actief te zijn geweest in verschillende rollen binnen het vastgoed, ben ik klaar om mijn horizon uit te breiden naar de wereld van het BOG.

Waarom Ooms?
Ooms is een begrip in de regio waar ik ben opgegroeid. Ook binnen mijn eerdere werkzaamheden, kwam ik regelmatig in contact met Ooms. Toen mijn beste vriendin mij vertelde dat ze haar winkelpand via Ooms ging verhuren, kon ik het niet laten om contact op te nemen. Door de prettige gesprekken ben ik nog enthousiaster geworden. Ik kijk er dan ook naar uit om onderdeel te mogen zijn van het Ooms-team.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Met veel enthousiasme en passie zal ik mijn functie als commercieel medewerker binnendienst bekleden. Tevens zal ik mijn examens voor de opleiding ARMT afronden. In de toekomst wil ik mij graag verder ontwikkelen en mijn opleidingen graag uitbreiden om door te kunnen stromen naar de buitendienst. Tot die tijd zal ik mij met veel plezier focussen op de binnendienst en mij hier verder in specialiseren.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Alles wat je aandacht geeft groeit.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Marit Hoogendoorn kennen, Commercieel Medewerker BOG bij Ooms Makelaars
Marit Hoogendoorn
Neem contact op met Marit

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Noa Poot kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Leer Noa Poot kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun...
Leer Jeroen Beek kennen, Commercieel Medewerker hypotheken bij Ooms Makelaars

Leer Jeroen Beek kennen, Commercieel Medewerker hypotheken bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie