Leer Luca Kuijs kennen, oproepkracht bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 14 juni 2021

Even voorstellen…In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Luca Kuijs. Luca is bij ons aan de slag gegaan als oproepkracht. ‘Ik vind het super om mensen te mogen bellen met het nieuws dat zij een woning toegewezen hebben gekregen in een tof nieuwbouwproject en dat ik hen op deze manier op weg help naar hun nieuwe woning.’

Wie ben je?
Hoi, ik ben Luca (19) en sinds vorig jaar woonachtig in het centrum van Rotterdam. Hier woon ik samen met mijn vader, moeder, broertje en mijn hond Julia. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn vriendinnen. Ik ga graag shoppen en daarna kun je mij vinden op een terras of restaurant om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje. Ook houd ik erg veel van reizen. Van alle plekken waar ik tot nu toe ben geweest is Ibiza mijn favorite place to go.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Op dit moment ben ik bezig met een HBO studie Rechten. Ooms Makelaars heeft dagelijks te maken met juridische stukken. Vanwege deze raakvlakken leek het mij leuk en interessant om mij hierin te verdiepen en tegelijkertijd te ontdekken in welke richting ik mij verder wil ontwikkelen in de toekomst.

Waarom Ooms?
Wat mij aantrok in Ooms Makelaars is het familiegevoel dat het bedrijf uitstraalt. Ik heb mij vanaf de eerste dag welkom gevoeld. Wat ik vooral leuk vind is dat ik elke dag iets nieuws leer van het bedrijf en de werkzaamheden. Ik ondersteun nu vooral de nieuwbouw-afdeling in Rotterdam en ik vind het super om mensen te mogen bellen met het nieuws dat zij een woning toegewezen hebben gekregen in een tof nieuwbouwproject en dat ik hen op deze manier op weg help naar hun nieuwe woning.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Voor nu ben ik nog heel veel aan het leren over het bedrijf zelf en de werkzaamheden die ik moet uitvoeren. Ik heb in deze korte tijd wel ontdekt dat ik contact met mensen heel leuk en belangrijk vind. Om mensen goed te informeren wil ik mij in eerste instantie richten op informatie en communicatie.

Wat is jouw motto?
“Een goed leven is iets meer doen, iets minder nodig hebben, vaak lachen, groots dromen en dankbaar zijn voor wat er is.”

Leer Luca Kuijs kennen, oproepkracht bij Ooms
Luca Kuijs
Neem contact op met Luca

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Bekijk overzicht