Leer Lisa van Kralingen kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Geschreven door Emma Vizee op 1 maart 2024

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Lisa van Kralingen. Lisa is in februari bij ons aan de slag gegaan als Content Marketeer op de vestiging in Rotterdam. "Ooms is echt een begrip in Rotterdam; het bedrijf spreekt voor zich."

Wie ben je?
Ik ben Lisa van Kralingen, 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend Sander en ons zoontje Meks in Zwijndrecht. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uit te waaien aan het strand of met mijn gezin een koffietje te drinken in de stad. Daarnaast geniet ik enorm van de gezelligheid met mijn vriendinnen of familie, waar we samen borrelen en leuke dingen ondernemen.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Na het zien van de vacature voor 'Content Marketeer' op Instagram heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd. Mijn achtergrond is in de mode als Grafisch Vormgever en Allround Creative, maar daarnaast heb ik altijd al een grote passie gehad voor interieur en de woningmarkt. Ik kan uren lang op Funda scrollen op zoek naar kluswoningen, omdat het verbouwen van een klushuis tot iets unieks een droom is. Ik kijk ernaar uit om mijn enthousiasme en creativiteit in te zetten om mooie projecten te creëren voor Ooms.

Waarom Ooms?
Ooms is echt een begrip in Rotterdam; het bedrijf spreekt voor zich. De combinatie van de woningmarkt en marketing trok mij gelijk! Wat mij ook erg aansprak in de vacature, was hoe er gesproken werd over de bedrijfscultuur. Dat voelde meteen goed, vooral na het eerste gesprek met mijn nieuwe collega’s.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Als Content Marketeer heb ik één duidelijk doel voor ogen: samen met mijn collega's van het Marketing & Communicatie team alle divisies van Ooms nog meer in de spotlight te zetten doormiddel van de unieke Social Media uitingen en projecten.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Op zijn Rotterdams gezegd: niet lullen maar poetsen!


Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Lisa van Kralingen kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars
Lisa van Kralingen
Neem contact op met Lisa

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Bekijk overzicht