Leer Leonie de Wit kennen, copywriter bij Ooms

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 23 juni 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Leonie de Wit. Leonie is op 1 mei bij ons aan de slag gegaan als copywriter. ‘Ik volgde Ooms al op de social kanalen en zeker het afgelopen jaar hebben ze super toffe dingen gemaakt. Toen wist ik al, het karakter van Ooms spreekt me aan.’

Wie ben je?
Ik ben Leonie de Wit, 36 jaar en woon met mijn twee kinderen in Poortugaal. Ik heb een zoontje (James) van 4 jaar en een dochter (Lily) van 3 jaar. Ze zitten lekker dicht op elkaar qua leeftijd, dus dat is gezellig druk. Naast de uitjes met de kinderen, maak je mij in mijn vrije tijd ultiem gelukkig met een leuk festival, dineren in een goed restaurant of een borrel op het terras met vriendinnen.

Hoe ben je in het vak terecht gekomen?
Het schrijven van teksten doe ik al van jongs af aan en ik ben om die reden journalistiek gaan studeren. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als journalist, maar al snel belandde ik op verschillende marketing & PR afdelingen. Toen ik voor het eerst moeder werd, besloot ik voor mezelf te beginnen en me weer puur te gaan richten op het schrijven van teksten. Ik heb voor verschillende makelaars mogen werken en vind de wereld van het ‘makelen’ en vastgoed ronduit fascinerend.

Waarom Ooms?
Ooms is natuurlijk een gevestigde naam en ik ken meerdere –inmiddels- collega’s die al voor Ooms mochten werken. Er zijn maar weinig makelaars die de marketing zo goed aanpakken. Ik volgde Ooms al op de social kanalen en zeker het afgelopen jaar hebben ze super toffe dingen gemaakt. Toen wist ik al, het karakter van Ooms spreekt me aan.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambitie is om goede artikelen te maken, die ook lekker leesbaar zijn. De informatie is soms ingewikkeld, maar des te leuker om het zo op te schrijven dat iedereen het begrijpt. We maken echt voor ieder wat wils. Interessante informatie rondom de verkoop of aankoop van je huis, maar ook waardevolle adviezen rondom financieringen en verzekeringen. Leuke tips&tricks rondom de inrichting van je huis en dan hebben we ook nog de zakelijke dienstverlening. Dat maakt mijn functie afwisselend en leerzaam. Ik leer elke dag weer iets nieuws.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Wie handelt vanuit passie, heeft geen werk maar een leven.

Leer Leonie de Wit kennen, copywriter bij Ooms
Leonie de Wit
Neem contact op met Leonie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Lisa van Kralingen kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Lisa van Kralingen kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Leer Noa Poot kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Leer Noa Poot kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie