Leer Kim Wessel kennen, Kandidaat Makelaar Wonen bij Ooms

Leer Kim Wessel kennen, Kandidaat Makelaar Wonen bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 11 augustus 2022

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Kim Wessel. Kim is op 1 augustus bij ons aan de slag gegaan als Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars in Dordrecht. ‘Wat ik aantrekkelijk vind aan Ooms zijn de mogelijkheden en begeleiding die een gevestigde organisatie als deze biedt.’

Wie ben je?
Ik ben Kim, 21 jaar en ik woon in Ridderkerk. Sinds 1 augustus ben ik werkzaam bij Ooms Makelaars Dordrecht als Kandidaat Makelaar. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Ik hou er dan van om lekker te eten of gezellig een drankje te doen.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik heb Vastgoed & Makelaardij gestudeerd. Tijdens mijn derdejaars stage bij een makelaarskantoor ben ik erachter gekomen dat ik thuishoor in de makelaardij. Ik heb het afgelopen jaar gewerkt als binnendienst medewerker bij een makelaarskantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Na het succesvol afronden van mijn bachelor en het behalen van mijn KRMT, was ik klaar om de volgende stap te zetten en aan de slag te gaan als makelaar.

Waarom Ooms?
Ooms is een bekende organisatie en ik ken dit makelaarskantoor dan ook al enige tijd. Wat ik aantrekkelijk vind aan Ooms zijn de mogelijkheden en begeleiding die een gevestigde organisatie als deze biedt. Vanaf mijn eerste werkdag bij Ooms Dordrecht voel ik mij volledig thuis en ik ben dan ook erg warm ontvangen door mijn nieuwe collega’s.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambitie in mijn nieuwe functie als makelaar is om kopers en verkopers goed te kunnen adviseren gedurende dit spannende proces.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie