Leer Kelly Rombaut-Straver kennen, Assistent Makelaar bij Ooms Makelaars

Geschreven door Leonie de Wit op 19 september 2023

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Kelly Rombaut-Straver. Kelly is op 1 september bij ons aan de slag gegaan als Assistent Makelaar in Rotterdam. ‘Ooms is één van de bekendste en grootste makelaars in deze regio. Dat was voor mij doorslaggevend om een eerste keer bij Ooms te solliciteren.’

Wie ben je?
Mijn naam is Kelly Rombaut-Straver, 33 jaar oud en ik woon in Zwijndrecht. Vorig jaar ben ik getrouwd met Stefano en wij hebben twee dochters, Hailey (4) en Romee (1). Ik ben graag creatief bezig, zo maak ik bijvoorbeeld luiertaarten en gepersonaliseerde kraamcadeaus. Daarnaast speel ik korfbal, maak graag leuke uitstapjes met man & kids of ik plof heerlijk neer op de bank voor een leuke film of serie.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik heb Vrijetijdsmanagement gestudeerd en ben daarna een tijdje zoekende geweest op de arbeidsmarkt. Acht jaar geleden ben ik op de binnendienst van Ooms Makelaars in Rotterdam gestart, waarbij ik het basisdiploma voor Vastgoeddeskundige heb behaald. Vanaf dat moment wist ik dat ik goed zat in deze branche. Na deze periode ben ik elders aan de slag gegaan als kopersbegeleider nieuwbouw en ik ben nu per 1 september weer terug bij Ooms.

Waarom Ooms?
Ooms is één van de bekendste en grootste makelaars in deze regio. Dat was voor mij doorslaggevend om een eerste keer bij Ooms te solliciteren. Wat mij nu terug heeft gebracht is het vertrouwen, de mogelijkheden die vanuit het bedrijf worden geboden en de fijne collega's om naar terug te keren.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Ik ga mij richten op de verhuur, dus een spannende nieuwe uitdaging. Daarnaast ga ik de studie volgen voor Makelaar Wonen, zodat ik straks als volleerd makelaar aan de slag kan op de Rotterdamse markt.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Kelly Rombaut-Straver kennen, Assistent Makelaar bij Ooms Makelaars
Kelly Rombaut-Straver
Neem contact op met Kelly

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom...
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Bekijk overzicht