Leer Kelly Bergenhenegouwen kennen, oproepkracht bij Ooms

Leer Kelly Bergenhenegouwen kennen, oproepkracht bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 26 juli 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Kelly Bergenhenegouwen. Kelly is op 1 juni bij ons aan de slag gegaan als oproepkracht. ‘Vanaf het eerste contact voelde Ooms al als een warm bedrijf en ik ben blij dat ik hier onderdeel van uit mag maken.’

Wie ben je?
Ik ben Kelly Bergenhenegouwen en 22 jaar oud.
Momenteel studeer ik Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam en woon ik sinds 2 jaar met een huisgenoot in het centrum van het mooie Rotterdam. Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn vriendinnen op een terras of in het park. Ook word ik erg blij van tripjes naar het buitenland.


Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Vastgoed heeft mij altijd aangetrokken, vandaar dat mijn studiekeuze is gevallen op Vastgoed & Makelaardij. De opleiding heeft mijn gevoel alleen maar versterkt en ik zie mijn toekomst dan ook in de makelaardij.

Waarom Ooms?
Via studiegenoten en de studievereniging ARES ben ik geïntroduceerd bij Ooms. Een gevestigde naam natuurlijk, in mijn eigen regio. Ooms heeft een breed dienstenpakket en dus ook verschillende expertises: de ideale plek om te werken en leren!
Vanaf het eerste contact voelde Ooms al als een warm bedrijf en ik ben blij dat ik hier onderdeel van uit mag maken.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Bij Ooms wil ik het vakgebied ontdekken en mezelf ontwikkelen tot een echte professional in de makelaardij. Ik wil een positieve bijdrage leveren aan het bedrijf en ook de klanten een positieve ervaring met Ooms geven.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
‘’Elke dag weer leren wat je gisteren nog niet wist’’

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie