Leer Karin Cruz Calvo kennen, Stagiaire Taxaties bij Ooms

Leer Karin Cruz Calvo kennen, Stagiaire Taxaties bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 12 september 2022

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Karin Cruz Calvo. Karin is op 1 september bij ons aan de slag gegaan als Stagiaire op de afdeling Taxaties bij Ooms Makelaars in Rotterdam. ‘Toen ik een stageplek mocht kiezen was Ooms het eerste bedrijf waar ik aan dacht. Niet geschoten is altijd mis, dus ik solliciteerde direct en mocht op gesprek komen.’

Wie ben je?
Mijn naam is Karin Cruz Calvo. Ik ben 24 jaar oud en ik ben geboren en getogen in het mooie Rotterdam. Ik ben half Spaans en half Kaapverdiaans. Ik hou van sporten en toeren met mijn motor, ook vind ik het leuk om uit eten te gaan, een terrasje te pakken en gezellig te kletsen.

Wat doe je voor studie?
Ik ben een derdejaars student op de Hogeschool Rotterdam en volg de opleiding Vastgoed en Makelaardij. Sinds kleins af aan vind ik het interessant om naar woonprogramma’s te kijken. Ik stond er verder nooit bij stil om iets met vastgoed te doen. Nadat ik mijn vorige opleiding (Hotelmanagement) had afgerond, zocht ik naar een andere uitdaging. Hier heb ik lang over nagedacht, tot het moment dat ik weer naar een woonprogramma keek waarbij ze gingen taxeren. Op dat moment wist ik eindelijk welke opleiding ik wilde volgen.

Waarom Ooms?
Zonder enige kennis over de makelaardij was Ooms een makelaarsbedrijf dat ik kende door de vele reclames die ik bij mij in de omgeving steeds voorbij zag komen. Toen ik een stageplek mocht kiezen was Ooms het eerste bedrijf waar ik aan dacht. Niet geschoten is altijd mis, dus ik solliciteerde direct en mocht op gesprek komen. Ik heb een heel leuk sollicitatiegesprek gehad met Marjolein Roza en Sytske Kooijman. Ik heb zojuist mijn eerste stagedag gehad en ik vind mijn collega’s super aardig en begin me zeker al thuis te voelen!

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Uiteindelijk wil ik zelfstandig kunnen taxeren en taxatierapporten kunnen opstellen. Mijn stage is ook een ontdekkingstocht naar welke richting in het vastgoed ik uiteindelijk op wil gaan. Taxeren is de eerste bestemming in mijn zoektocht.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Ik heb momenteel nog geen motto, ik zal hier goed over nadenken en dit bekendmaken wanneer ik er één heb!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie