Leer Jeroen Beek kennen, Commercieel Medewerker hypotheken bij Ooms Makelaars

Geschreven door Emma Vizee op 13 februari 2024

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Jeroen Beek. Jeroen is op 1 februari 2024 bij ons aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker hypotheken bij Ooms Makelaars in Rotterdam. ‘Het is mijn doel om in de toekomst zoveel mogelijk klanten naar tevredenheid te kunnen helpen.’

Wie ben je?
Ik ben Jeroen, 25 jaar, geboren in Delft waar ik op dit moment ook nog steeds woon samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd voetbal ik graag of kijk ik ernaar. Daarnaast ga ik geregeld met mijn vrienden of familie leuke dingen doen.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Tijdens de middelbare school ontdekte ik dat ik het meeste feeling had voor de vakken omtrent cijfers en economie, bijvoorbeeld M&O en wiskunde. Mede daardoor koos ik voor de studie Financial Services Management waar dit soort vakken centraal stonden. Vanuit deze studie kun je uiteraard nog diverse kanten op, maar het adviseren van mensen op hypotheken en financieel gebied trok mij het meest aan. Hier ben ik dan ook na mijn studie mee aan de slag gegaan.

Waarom Ooms?
Aangezien Ooms voor mij niet om de hoek ligt en er ook geen vacature online stond, ben ik via een recruiter in contact gebracht met Ooms. Na wat research te hebben gedaan en het eerste gesprek te hebben gevoerd, was ik direct overtuigd. Het enthousiasme en de professionaliteit die ik hierbij ervaarde in combinatie met de toffe locatie, zorgde ervoor dat ik erg enthousiast werd.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Ik heb het altijd leuk gevonden om mensen te kunnen helpen en ontzorgen. Dit in combinatie met de passie voor cijfers zorgt ervoor dat ik er plezier uit haal om klanten goed te helpen met hun hypotheek (en overige financiële zaken). Het is dan ook mijn doel om in de toekomst zoveel mogelijk klanten naar tevredenheid te kunnen helpen.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Tijdens een adviestraject probeer ik altijd zoveel ook in de schoenen van de klant te staan. Waar dit voor ons adviseurs dagelijkse business is, is het voor de klant vaak een spannend onderwerp / moment in hun leven. Door dit te doen hoop ik eventuele onzekerheden die spelen bij de klant weg te nemen, het liefst nog voordat deze ontstaan.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Jeroen Beek
Neem contact op met Jeroen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Bekijk overzicht