Leer Jeanette kroon-Koppelaar kennen, administratief medewerkster bij Ooms

Leer Jeanette kroon-Koppelaar kennen, administratief medewerkster bij Ooms

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 17 mei 2021

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Jeanette Kroon-Koppelaar. Jeanette is de afdeling Binnendienst Wonen komen versterken en zal onderdeel worden van het Customer Service Center. ‘Ik hoop dat ik iedereen die ik aan de telefoon krijg naar volle tevredenheid kan helpen met de vragen die ze hebben. Een tevreden klant, daar gaat het uiteindelijk om.’

Wie ben je?
Mijn naam is Jeanette kroon-Koppelaar, 47 jaar oud en ik woon in Alblasserdam.Ik ben getrouwd met Harmen en samen hebben wij 3 kinderen. Een dochter van 19 jaar (Mirthe), een zoon van 16 jaar (Jochem) en een zoon van 5 jaar (Jurre).

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Zo ligt er aan het einde van onze straat een prachtig gebied met uitzicht op de wereldberoemde molens van de Kinderdijk. Daar probeer ik iedere dag even een stukje te wandelen. Verder ga ik graag bij de voetbalwedstrijden van onze zoon Jochem kijken (welke nu helaas al een tijd stilliggen vanwege Corona) en daarnaast vind ik het leuk om met vriendinnen een terrasje te pakken, een hapje te gaan eten of lekker te shoppen.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik ben per toeval bij Ooms terecht gekomen via Alexandra de Gier, die hier op de Binnendienst Wonen werkt. Mijn functie bij mijn vorige werkgever (een accountantskantoor) zou vanwege clustervorming met andere vestigingen komen te vervallen. Alexandra heeft ook bij dit accountantskantoor gewerkt en is dus een oud-collega van mij. We hadden af en toe nog contact via Whatsapp en via haar hoorde ik dat er een functie vrij zou komen bij Ooms en zo is het allemaal begonnen.

Waarom Ooms?
De verhalen van Alexandra maakten mij enthousiast en daarom besloot ik te solliciteren. Ik werk er nu net een week en ik zit nog in de inwerkperiode, maar mijn ervaring tot nu toe is heel goed. Het is een leuk team en iedereen is heel behulpzaam. De makelaardij is helemaal nieuw voor mij, dus er valt nog heel veel te leren.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik op het Customer Service Center kom te werken, maar dat moet nog worden opgezet. Tot die tijd word ik ingewerkt op de afdeling Binnendienst Wonen. Ik hoop dat ik iedereen die ik aan de telefoon krijg naar volle tevredenheid kan helpen met de vragen die ze hebben. Ik hoop op die manier mijn steentje bij te dragen aan een tevreden klant, want daar gaat het uiteindelijk om.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie