Leer Jaclyn van der Linden kennen, bedrijfsjurist bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 18 oktober 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Jaclyn van der Linden. Jaclyn is op 1 oktober bij ons aan de slag gegaan als bedrijfsjurist bij Ooms Makelaars in Rotterdam. ‘Ik ben de eerste jurist in dienst bij Ooms. De functie is helemaal nieuw en moet nog vorm krijgen. Dat is mijn eerste uitdaging.’

Wie ben je?

Mijn naam is Jaclyn van der Linden, 31 jaar. Samen met mijn man Chris en dochter Jacey (1) woon ik in Dordrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Zo ga ik graag bootcampen en duiken en kijk ik graag naar voetbal. Daarnaast ben ik lid van een kookclub en ga ik graag uit eten.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Ik heb eerst Hbo-rechten gestudeerd in Rotterdam en daarna mijn master rechten behaald in Tilburg. Omdat ik nog niet precies wist in welke hoek van het juridische werkveld ik werkzaam wilde zijn, ben ik bij een partij gaan werken waar bedrijven juridische capaciteit kunnen inhuren. Zo heb ik hele verschillende projecten kunnen doen; van het adviseren van particulieren tot de juridische afdeling van overheidsinstanties. Door al deze projecten ben ik erachter gekomen dat ik het liefst bedrijven adviseer. Daarna ben ik gaan werken voor een brancheorganisatie. Alle aangesloten ondernemers kunnen daar juridisch advies inwinnen. Omdat ik dichter bij het vuur wil zitten en eerder betrokken wil zijn, heb ik de overstap naar Ooms gemaakt.

Waarom Ooms?

Ooms is een groot bedrijf en een gevestigde naam. Iedereen in de regio kent Ooms. Mooi om hier een onderdeel van te mogen zijn. De Rotterdamse mentaliteit en het familiaire gevoel, maken het plaatje voor mij compleet.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?

Ik ben de eerste jurist in dienst bij Ooms. De functie is helemaal nieuw en moet nog vorm krijgen. Dat is mijn eerste uitdaging.

Als jurist sta ik tussen de wetgeving en de praktijk. Ik wil wetgeving zo duidelijk mogelijk vertalen en werkbaar maken. Klanten verwachten van Ooms een betrouwbare partij, waar zaken goed geregeld zijn. Achter de schermen kan ik daaraan bijdragen.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?

Ieder probleem heeft een oplossing.

Leer Jaclyn van der Linden kennen, bedrijfsjurist bij Ooms
Leonie de Wit
Neem contact op met Leonie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Christian de Loor kennen, Assistent Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Christian de Loor kennen, Assistent Makelaar bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Leer Eva Rens-Bak kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Eva Rens-Bak kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom...
Bekijk overzicht