Leer Felix Linnert kennen, Vastgoedadviseur bij Ooms Makelaars

Geschreven door Leonie de Wit op 8 november 2023

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Felix Linnert. Felix is op 1 oktober bij ons aan de slag gegaan als Vastgoedadviseur op de afdeling Bedrijfsonroerendgoed in Rotterdam. ‘Na mijn eerste gesprek voelde ik al gelijk een klik met het bedrijf, omdat het goed aansluit bij mijn persoonlijkheid.’


Wie ben je?
Mijn naam is Felix en ik ben 23 jaar. Samen met mijn vriendin Fien en zoontje Foss woon ik in Dordrecht. Sinds 1 oktober ben ik werkzaam bij Ooms als vastgoedadviseur BOG. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het verbouwen van mijn huis, hiernaast probeer ik af en toe nog te sporten.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik gaan werken als financieel analist. Hier kwam ik erachter dat ik een carrièreswitch wilde maken. Naast mijn studie heb ik altijd in de horeca gewerkt en ik miste het contact met mensen. Hiernaast heb ik altijd al interesse gehad in vastgoed. Een goede vriend van mij opperde dat de makelaardij bij mij zou passen en toen is het balletje gaan rollen.

Waarom Ooms?
Ooms is een gevestigde naam in de regio. Nadat ik had besloten om het vastgoed in te gaan kwam Ooms dan ook als eerste in mij op. De locatie van Ooms Dordrecht zit naast het restaurant waar ik 5 jaar werkzaam ben geweest. Na mijn eerste gesprek voelde ik al gelijk een klik met het bedrijf, omdat het goed aansluit bij mijn persoonlijkheid.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambitie is om mijzelf te ontwikkelen tot een volwaardige vastgoedadviseur en alle ins en outs van het vak te leren. Daarnaast is het mijn doel om het ‘hallen team’ zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden.

Slogan
‘Just do it!’

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Felix Linnert kennen, Vastgoedadviseur bij Ooms Makelaars
Felix Linnert
Neem contact op met Felix

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Noa Poot kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Leer Noa Poot kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun...
Leer Jeroen Beek kennen, Commercieel Medewerker hypotheken bij Ooms Makelaars

Leer Jeroen Beek kennen, Commercieel Medewerker hypotheken bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie