Leer Esmee Waaijer kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 8 maart 2022

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Esmee Waaijer. Esmee is op 1 februari 2022 bij ons aan de slag gegaan als Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars in Rotterdam. ‘Ik zie Ooms als de ideale plek om mij verder te ontwikkelen.’

Wie ben je?
Ik ben Esmee, 27 jaar. Ik ben geboren in het rustige Twente, maar al bijna 9 jaar woonachtig in het bruisende Rotterdam. Samen met mijn beste vriendinnetje woon ik in Kralingen. In mijn vrije tijd kan je mij regelmatig vinden op het volleybalveld, dat doe ik volgens mij al sinds dat ik 6 jaar oud ben. Verder maak ik graag tijd vrij voor leuke dinertjes, feestjes of andere leuke activiteiten met vrienden en familie.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Al sinds jonge leeftijd vind ik woningen en de indeling van een woning interessant, daarom ben ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij gaan volgen. Via verschillende stages in mijn opleiding heb ik de weg naar de Makelaardij gevonden, waar ik het nog altijd leuk vind om contact te hebben met verschillende mensen.

Waarom Ooms?
Ik ken Ooms qua naam al heel lang, ze zijn dan ook een groot begrip in Rotterdam en omgeving. De positieve indruk die het bedrijf altijd maakt, maakte de keuze om bij Ooms te gaan werken gemakkelijk. Ik zie Ooms als de ideale plek om mij verder te ontwikkelen in de interessante woningmarkt van Rotterdam. Het enthousiasme binnen het bedrijf is al vanaf de eerste dag voelbaar, dat maakt mij extra gemotiveerd.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Het kan soms erg spannend zijn een woning te kopen of te verkopen, ik vind het leuk om mensen daarbij te mogen begeleiden. Niets is natuurlijk zo fijn als je helemaal thuis te voelen op je eigen plekje.

Esmee Waaijer
Neem contact op met Esmee

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom...
Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Leer Sterre kennen, Commercieel Medewerker Wonen bij Ooms Makelaars

Even voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Bekijk overzicht