Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars

Geschreven door Emma Vizee op 26 maart 2024

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Esmée den Boef. Esmée is in maart bij ons aan de slag gegaan als Assistent Taxateur op de vestiging in Rotterdam. "Als kind was ik altijd al gefascineerd door alles wat met gebouwen te maken had. Hier is mijn passie voor vastgoed begonnen."

Wie ben je?
Mijn naam is Esmée den Boef en ik ben een 23-jarige Rotterdamse. Ik woon samen met mijn partner Jordi en onze dochter Nova-Loua op het prachtige Noordereiland. In mijn vrije tijd geniet ik het liefst samen met Jordi & Nova of ben ik te vinden in de keuken om de lekkerste gerechten te maken.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Op dit moment ben ik nog aan het studeren en zit ik in het vierde en tevens laatste jaar van de opleiding Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Als kind was ik altijd al gefascineerd door alles wat met gebouwen te maken had. Hier is mijn passie voor vastgoed begonnen. Tijdens mijn studie kreeg deze passie steeds meer vorm, en zo ben ik beland op de taxatieafdeling.

Waarom Ooms?
Wat mij enorm aantrok aan Ooms is de sterke reputatie welke is opgebouwd op het gebied van deskundigheid. Tijdens mijn kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat ik zou worden verwelkomd in een stimulerende en professionele omgeving waar ik mijn passie voor vastgoed verder kan ontwikkelen en mijn vaardigheden kan verbeteren. Het idee om deel uit te maken van een team van ervaren professionals en samen te werken aan uitdagende projecten binnen de vastgoedsector spreekt me zeer aan. Ik ben er dan ook zeker van dat ik snel mijn plek zal vinden binnen Ooms.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambitie in mijn nieuwe functie als assistent-taxateur is om mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen, zodat ik uiteindelijk mijn doel kan bereiken om een volwaardige taxateur te worden. Ik heb een sterke passie voor de vastgoedsector en vind het fascinerend om bij te dragen aan het waarderen en analyseren van vastgoedobjecten. Door mijn toewijding aan voortdurende groei en verbetering, ben ik vastbesloten om mijn ambitie te realiseren en een gekwalificeerde taxateur te worden.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Mijn motto is “Work hard, play hard” , omdat het de balans benadrukt tussen toewijding en plezier in het leven. Dit motto moedigt mij aan om hard te werken en je in te zetten voor je doelen en ambities, maar erkent ook het belang van ontspanning en genieten van het leven. Het staat voor een levenshouding waarbij je jezelf serieus neemt in je werk en streven naar succes, maar ook de tijd neemt om te ontspannen, te genieten van momenten met collega’s, vrienden en familie, en jezelf toe te staan om te ontspannen na inspanning.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Esmée kennen, Assistent Taxateur bij Ooms Makelaars
Esmée den Boef
Neem contact op met Esmée

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Christian de Loor kennen, Assistent Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Christian de Loor kennen, Assistent Makelaar bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Leer Eva Rens-Bak kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Eva Rens-Bak kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom...
Bekijk overzicht