Leer Demi van der Meer kennen, Commercieel Medewerker Binnendienst bij Ooms Bedrijfshuisvesting

Geschreven door Leonie de Wit op 1 februari 2023

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Demi van der Meer. Demi is op 1 juni bij ons aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker Binnendienst op de afdeling Bedrijfshuisvesting in Rotterdam. ‘Ik houd van de Rotterdamse nuchterheid, de eerlijkheid, de openheid, de kennis en naast het harde werken, ook de gezelligheid.’

Wie ben je?
Mijn naam is Demi van der Meer, 26 jaar. Ik ben opgegroeid in Maassluis, Rotterdams georiënteerd, maar sinds een jaar of 6 woonachtig in Honselersdijk. Buiten mijn fulltime baan bij Ooms op de locatie Rotterdam ben ik 2 á 3 keer in de week bij mijn paard, waarmee ik zo af en toe ook op wedstrijd ga. In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen of mijn vriend uit eten (of koken we zelf), wijnen, naar de sauna, weekendjes weg of gewoon een avondje op de bank een goede film kijken.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Drie jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt en begon ik naast mijn werk aan de opleiding A-RMT. Waarom ik voor dit vak heb gekozen? Na veel soorten beroepen uit te zoeken, werd ik het enthousiast van de makelaardij. Je weet pas of een beroep bij je past en je het leuk vindt als je er werkzaam in bent. Dit was dus een gok. Na 2 jaar ervaring in de makelaardij kan ik met zekerheid stellen dat dit vak echt bij mij past en ik hier mijn plezier en voldoening uit haal.

Waarom Ooms?
Ooms is Ooms. Daar zijn niet veel woorden voor nodig. Een open sollicitatie kon ik dan ook niet laten. Ik solliciteerde voor een functie op de afdeling Wonen, maar werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op de afdeling Bedrijfsonroerendgoed (BOG) Hallen en nooit gedacht dat dit ook een optie kon zijn. De twee kennismakingsgesprekken waren voor mij doorslaggevend om voor Ooms te gaan werken. Ik houd van de Rotterdamse nuchterheid, de eerlijkheid, de openheid, de kennis en naast het harde werken, ook de gezelligheid.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
BOG is voor mij nieuw terrein. Onverwachts, maar heel enthousiast ben ik voor deze functie gegaan. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging en om de makelaars zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden. In de toekomst zie ik mijzelf niet alleen in een binnendienst functie. Daarvoor zal ik dan ook de nodige vervolgopleidingen volgen.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Demi van der Meer kennen, Commercieel Medewerker Binnendienst bij Ooms Bedrijfshuisvesting
Leonie de Wit
Neem contact op met Leonie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Samantha Beijer kennen, Manager Wonen Dordrecht en Register Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Samantha Beijer kennen, Manager Wonen Dordrecht en Register Makelaar bij Ooms Makelaars

Even voorstellen...  In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie...
Een rentevaste periode, wat betekent dat nu precies?

Een rentevaste periode, wat betekent dat nu precies?

Bij het afsluiten van een hypotheek komen allerlei onderwerpen aan bod die de maandlasten van je hypotheek bepalen. Termen die je wellicht niet meteen iets zeggen. Heb je bijvoorbeeld...
Bekijk overzicht