Leer Chantal de Jong kennen, kandidaat makelaar bij Ooms

Leer Chantal de Jong kennen, kandidaat makelaar bij Ooms

Geschreven door Julia Huisman op 17 augustus 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Chantal de Jong. Chantal is op 1 augustus bij ons aan de slag gegaan als kandidaat makelaar. ‘Ik vind het prettig om onderdeel te zijn van een team binnen een grotere organisatie. Vanaf het kennismakingsgesprek voelde ik mij erg op mijn gemak en ik vind het leuk om in een jong en gezellig team te werken.’

Wie ben je?
Ik ben Chantal de Jong, 26 jaar en woon sinds vorig jaar samen met mijn vriend in Mijnsheerenland, in de Hoeksche Waard. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar buiten te gaan, een terrasje te pakken of een rondje te hardlopen.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Na de middelbare school heb ik een opleiding voor interieuradviseur afgerond, maar voelde mij nog niet klaar voor de arbeidsmarkt. Met plezier ben ik bij de HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij terecht gekomen en merkte al snel dat de makelaardij mij erg aansprak. Ik ben begonnen bij een makelaar in Krimpen aan den IJssel en kreeg via Jasper Huisman een berichtje dat jullie een leuke vacature hadden. Heerlijk om dichtbij huis te werken, in en rondom mijn huidige woonplaats.

Waarom Ooms?
Ik vind het prettig om onderdeel te zijn van een team binnen een grotere organisatie. Vanaf het kennismakingsgesprek voelde ik mij erg op mijn gemak en ik vind het leuk om in een jong en gezellig team te werken.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Ik was voorheen K-RMT makelaar en ga bij Ooms ook aan de slag als makelaar. Ik word erg blij van het klaarstaan voor opdrachtgevers bij de verkoop, het helpen bij een aankoop van een woning en opdrachtgevers begeleiden van A tot Z.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
Opdrachtgevers ontzorgen en begeleiden van A tot Z is mijn passie!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie