Leer Bunyamin Yerlikaya kennen, Assistent taxateur bij Ooms

Leer Bunyamin Yerlikaya kennen, Assistent taxateur bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 14 juni 2021

Even voorstellen…In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Bunyamin Yerlikaya. Bunyamin is op 1 juni bij ons aan de slag gegaan als assistent taxateur. ‘Ooms is een begrip in Rotterdam. Ze zijn van alle markten thuis op het gebied van vastgoed. Mijn passies voor vastgoed en de stad Rotterdam komen samen bij dit bedrijf.’

Wie ben je?
Ik ben Bunyamin Yerlikaya, 39 jaar oud en ik woon in Barendrecht. Ik ben getrouwd en ik heb 3 dochters. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, zoals gezellige dagjes uit. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden een terrasje te pakken.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Na mijn opleiding HBO (Financial Services Management), ben ik werkzaam geweest als financieel dienstverlener. Ik heb echter altijd al een passie gehad voor vastgoed. Uiteindelijk heb ik dan toch besloten om de switch te maken naar Taxaties.

Waarom Ooms?
Ooms is een begrip in Rotterdam. Een deskundig bedrijf met een eigen taxatie-afdeling. Ze zijn van alle markten thuis op het gebied van vastgoed. Mijn passies voor vastgoed en de stad Rotterdam komen samen bij Ooms.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Uiteindelijk wil ik Register Taxateur worden. Tot ik mijn diploma haal zal ik parttime als assistent taxateur het team bijstaan. Het combineren van werken en leren zie ik als een grote kans.

Wat is jouw motto?
Behandel alles zorgvuldig want, "Alles van waarde is waardevol"

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie