Leer Beria Gür kennen, secretaresse bij Ooms

Leer Beria Gür kennen, secretaresse bij Ooms

Geschreven door Julia Huisman op 31 mei 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Beria Gür. Beria is op 1 mei bij ons aan de slag gegaan als secretaresse. ‘Het leukste aan Ooms vind ik dat het een jonge organisatie is, niet alleen op het gebied van personeel, maar ook qua manier van denken. Je krijgt niet snel een 'nee' of 'dat kan niet', wat ervoor zorgt dat ik veel kansen krijg om door te kunnen groeien binnen de organisatie.’

Wie ben je?
Mijn naam is Beria, 26 jaar en ik woon in Bergschenhoek samen met mijn ouders en broertje. Sinds 1 mei 2021 ben ik werkzaam bij Ooms Makelaars als Secretaresse. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een wandeling te maken of lekker te winkelen met familie en vrienden.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik heb de secretaresse opleiding gedaan en ik heb diverse stages mogen lopen. Toen ik klaar was met studeren, was ik een beetje zoekende en dacht ik dat mijn passie in de zorg lag. Ik ben een HBO-V opleiding gaan volgen om te kijken of ik me hierin thuis voelde en ben me gaan oriënteren. Door de stages in de vastgoedsector is gebleken dat mijn passie toch in de zakelijke dienstverlening ligt en deze functie bij Ooms sluit daar dan ook perfect bij aan!

Welke opleiding heb je gedaan, waarom koos je voor dit vak?
Een secretaresse is niet alleen iemand die heel vriendelijk en tactvol moet zijn, maar ook iemand die graag sociaal bezig is. Ik vind het leuk om met mensen te werken op verschillende niveaus en dat je je altijd kunt blijven ontwikkelen.

Waarom Ooms?
Het leukste aan Ooms Makelaars vind ik dat het een jonge organisatie is, niet alleen op het gebied van personeel, maar ook qua manier van denken. Je krijgt niet snel een 'nee' of 'dat kan niet', wat ervoor zorgt dat ik veel kansen krijg om door te kunnen groeien binnen de organisatie.

Wat trok je aan in dit bedrijf / wat vind je zo leuk aan bij Ooms werken?
Ik heb veel plezier in wat ik doe en leer. Voor mij is Ooms Makelaars de ideale plek omdat ik in de vacature de kans zag om mijn ambities waar te maken. Ik werk in een leuk en gezellig team, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb en me al snel thuis ben gaan voelen!

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Ik ben bereid om vakinhoudelijke trainingen te gaan volgen en meer expertise op het gebied van secretariële vaardigheden te verwerven, om mij nog verder te ontwikkelen en door te kunnen groeien in het vak.

Hoe ga je je nieuwe functie bekleden, heb je een bepaalde passie of drijfveer om dit werk te doen?
Zekerheid en zelfontwikkeling vind ik erg belangrijk. Ik zet mij vaak meer dan gemiddeld in en je kunt naar mijn mening pas spreken over een professionele secretaresse als je weet hoe je moet plannen en organiseren.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
"Binnen ons bedrijf, samen met al mijn Ooms collega's, gaan we ervoor!"

    Meer weten over dit onderwerp?

    Terug naar overzicht

    Deze website maakt gebruik van cookies

    Voor welke cookies geef je akkoord?

    Meer informatie